Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Kézilabda: az ifi és a serdülő is kikapott Szegeden

Publikálva: 2023.05.14 Frissítve: 2023.05.14 Kézilabda

Egyik csapatunknak sem sikerült pontot rabolnia.

A nagyobbak meccsén az ellenfél ragadta magához a játék irányítását, mellyel tizennégy perc után 10-6-ra vezettek. A lányaink viszont nem hagyták leszakítani magukat, és Fehér Dominika gólja már kettőre zárkóztatott minket. Ezután megvolt a lehetőség az egyenlítésre is, de két helyzetet is kihagytunk. Ellenfelünk ezután erőre kapott, és a félidőre 19-13-as vezetést harcolt ki magának.

A második játékrészben futottunk az eredmény után, és a 46. percre sikerült két gól lefaragni a hátrányunkból. A folytatásban is nagyot küzdöttek a mieink, aminek meg is lett az eredménye, hiszen öt perccel a vége előtt Szücs Réka találata 28-26-ra módosított az állást. A szegediek azonban gólra tudták váltani a helyzeteiket, így 32-29-es győzelmet arattak.

LU19 I. osztály, keleti csoport, 24. forduló

PC Trade Szegedi NKE‒MTK Budapest 32-29 (19-13)

Marinko Kekezovity: ‒ Az első félidő végén elkövetett sok technikai hiba miatt hatgólos hátránnyal mentünk a szünetre. A második játékrészben védekezésben és támadásban is kicsit jobban játszottunk, de nem volt elég ahhoz, hogy a magunk javára fordítsuk az eredményt.

A fiatalabbak nem szerdán, hanem pénteken utaztak Szegedre, ahol nagyon rosszul indult számukra a találkozó, kilenc perc után 6-1-re vezettek a hazaiak. Nagyon küzdöttek a lányok, de a jobb erőkből álló ellenfél a 23. percre közte tíznek örülhetett. Hamar eldőlt a két pont sorsa, erről a különbségről már nem tudtunk visszajönni, sőt a végére tovább nőtt a differencia a felek között.

LU17 I. osztály, keleti csoport, 24. forduló

PC Trade Szegedi NKE‒MTK Budapest 41-17 (19-7)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!