Atlétika
Nemes Rita

„A Győr, az Győr”

Publikálva: 2019.10.01 Frissítve: 2019.09.30 Kézilabda

A K&H liga 8. fordulójából előrehozott mérkőzésen a Győri Audi ETO KC otthonába látogatunk.

A szezon legnehezebbnek ígérkező mérkőzése vár női kézilabdacsapatunkra szerda este: Golovin Vlagyimir tanítványai a bajnoki címvédő, BL-győztes Győri Audi ETO KC otthonában lépnek pályára.

Danyi Gábor együttese – nem meglepő módon – nyolc pontot gyűjtött az első négy fordulóban: a zöld-fehérek legyőzték a Siófokot, a Szent Istvánt, az Alba Fehérvárt, illetve a Vácot is.

A mieink öt meccsen három pontot szereztek: a Békéscsaba ellen kettőt, a Dunaújváros ellen egyet.

A győriek legeredményesebb játékosa a 4 mérkőzésen 21 gólig jutó Estelle Nze-Minko, míg nálunk az 5/37-es mutatóval büszkélkedő Tóth Eszter a házi gólkirály.

A Győr, az Győr – szögezte le vezetőedzőnk, Golovin Vlagyimir. – Igaz, nincsenek csúcsformában, de ez normális a szezon elején, meg amúgy is a BL-re koncentrálnak. Sok múlik azon, hogy épp mit akarnak gyakorolni szerdán. Mi mindenesetre a saját játékunkra koncentrálunk, szeretnénk tovább javítani a védekezésünkön, illetve a támadásainkon. Persze igyekszünk megnehezíteni a Győr dolgát.

A szerdai találkozón Földesi Csaba és Halász András fújja a sípot, a hivatalos személyek Hegyi Gábor és Fancsali Ferenc lesznek.

2019. október 2. 18:00 Győri Audi ETO KC–MTK Budapest (K&H liga, 8. forduló); Audi Aréna



Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!