Atlétika
Nemes Rita

Visszatér a közönségkedvenc!

Publikálva: 2019.06.15 Frissítve: 2019.06.15 Röplabda

A röplabdázó Petőváry Panni ismét kék-fehérben.

Milyen érvek szóltak a visszatérés mellett?

– Volt egy évem, ahol végig edzettem, aztán egy év, ahol végig játszottam – most szeretném összehozni a kettőt. Csupa jót hallottam Gábor edzéseiről, nagyon szeretnék fejlődni, elsősorban technikailag. Illetve nagyon szimpatikus, hogy megbíznak a fiatal magyar játékosokban.

– Egy-egy szezont töltöttél Békéscsabán, illetve Jászberényben. Mennyiben más játékos a mai Petőváry Panni, mint a két évvel ezelőtti?

– Békéscsabán sokat edzettem, és tanultam az idősebbektől, elsősorban fejben fejlődtem, kicsit felnőttem. Jászberényben pedig megkaptam a rendszeres játéklehetőséget, az Extaligában bizonyíthattam.

– Mi az erősséged a pályán, és mi az, amiben még mindenképpen fejlődni szeretnél?

– Erősségemnek talán a kommunikációt mondanám – akár a csapattársakkal, akár az edzővel –, illetve a nyitásaimat. Fejlődnöm pedig nagyjából minden téren kell, soha nem vagyok megelégedve magammal. Ha mégis ki kellene emelnem valamit, jobban ki kellene használnom a magasságomat.

– Mik az egyéni célkitűzéseid a következő szezonra?

– Szeretnék sokat és jól edzeni, minél több időt a pályán tölteni, illetve minél előbb beilleszkedni – elég összeszokottnak tűnik a társaság.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!