Atlétika
Moravcsik Angéla

Röplabda: „Számomra az MTK Budapest szimpatikus klub” ‒ Divényi Zita

Publikálva: 2023.08.25 Frissítve: 2023.08.24 Röplabda

Az Extraligában sok időt pályán töltő játékosunk ismét csapatunk mellett tette le a voksát.

A sok új igazolás mellett ismerős arcokat is felfedezhetünk az NB I-re készülő röplabdacsapatunkban. Az új játékosok bemutatása előtt a szerződést hosszabbító röplabdázókkal beszélgettünk, miért tették le ismét a voksukat az MTK Budapest mellett. Elsőként Divényi Zita mesélte el nekünk, mit vár az NB I-es idénytől.

‒ Tavaly az extraligás csapatnak meghatározó tagja voltál, sok játékpercet kaptál. Miért döntöttél ismét a kék-fehér klub mellett?

‒ Számomra az MTK Budapest szimpatikus klub, nagyon szeretek itt edzeni, úgy érzem, jól tudok fejlődni, illetve az egyetemet is könnyen össze tudom egyeztetni az edzésekkel.

‒ Miben lesz más az NB I-ben játszani?

‒ Igazából nem játszottam még NB I-ben, úgyhogy nem tudom, mire számítsak, az biztos, hogy rengeteg jó csapat lesz, amellyel fel kell vennünk a versenyt annak érdekében, hogy minél jobb helyezést érjünk el.

‒ Milyen egyéni és csapatcélokkal vágtok neki a szezonnak?

‒ Szeretnék a csapat meghatározó játékosa lenni és stabil játékot felmutatni az egész szezonban, illetve mindenképpen éremmel szeretnénk zárni a bajnokságot.

‒ Elkezdtétek már a felkészülést. Mik az első benyomásaid?

‒ Én a strandröplabda országos döntője miatt egy héttel később csatlakoztam a többiekhez, de nagyon kedves és jófej lányokat ismertem meg, akikkel alig várom, hogy együtt dolgozhassak a szezonban.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!