Kézilabda
Török Lilly

Versenyben az aranyért (VIDEÓ)

Publikálva: 2019.02.05 Frissítve: 2019.02.05 eSport

A Hartmann elleni duplával ismét a második helyre kerültünk.


FIFA Pro Clubs csapatunk a Hartmann eSport ellen lépett pályára a bajnokság hajrájában. A kapuban Borbás, a védelemben Vári, Szabó, Sliders és Czifra Ati, a középpályán Balásfalvi, Rácz Bandi, Bacsa, Kárpáti és Chris_maj, míg egyedüli ékként Czifra Tomi kapott lehetőséget mindkét találkozón. 

MTK Budapest eSport–Hartmann eSport 2-0 (2-0)

Az odavágón – amit virtuális otthonunkban játszottunk – korán előnybe kerültünk. A 12. percben előrevágott labdát követően az ellenfél kapusa kimozgott a büntetőterületen kívülre, két játékosunk is letámadta, végül Balásfalvi szerezte meg a játékszert, és 19 méterről helyezett az üresen tátongó kapuba. 

A 33. percben sikerült megduplázni előnyünket. A védelem mögé beívelt labdára Chris_maj ugrott ki, pöckölésébe a kapus belekapott, az pedig a szélről behúzódó Czifra Tomi elé került, aki éles szögből nem hibázott.

Több találat nem esett az első mérkőzésen, így három ponttal a zsebünkben várhattuk a második felvonást. 

Hartmann eSport–MTK Budapest eSport 0-1 (0-1)

A visszavágón változatlan felállással és játékkal támadtuk le ellenfelünket, és ismét sikerült az első félidőben előnybe kerülni. A 20. percben Chris_maj passzolt Czifra Tominak, aki 18 méterről – igazítás nélkül – vette célba a hosszú felsőt, és talált.

A második játékrészre próbált nagyobb fokozatba kapcsolni ellenfelünk, de hátsó alakzatunk derekasan tartotta magát, így ismét kapott gól nélkül, győzelemmel hoztuk le a mérkőzést.

A fordulót követően visszakerültünk a második helyre a tabellán. Négy mérkőzéssel a bajnokság vége előtt egy pontra vagyunk az éllovas DVSC-től – akikkel még vár ránk a bajnoki összecsapás –, mögöttünk kettő pontra a Puskás és az UTE csapata a közvetlen riválisaink.

Az MTK Budapest eSport szakosztály támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!