Kézilabda
Kekezovity Anna

Timi és Kiki a csúcson!

Publikálva: 2018.10.28 Frissítve: 2018.10.28 Tenisz

Babos másodszor ünnepelhet Szingapúrban.

Timi tavaly már megérezte a végső siker ízét a WTA szezonzáró világbajnokságon, vagyis a címvédésért lépett pályára Kristina Mladenovic oldalán. A finálé 1 óra 26 percig tartott Szingapúrban.

A 37 perces első játszmában a magyar-francia kettős 3:3-ig „csak” tartotta a lépést az év végén világelső cseh ellenféllel szemben. Ekkor viszont jött az áttörés. Timi és Kiki Mladenovic 15-40-nél két bréklabdához jutott, a második esélyt ki is használta. A szett folytatása kiegyensúlyozottan alakult, egészen 5:4-ig.

Ekkor a cseh kettős fogadóként megnyerte az első és második labdamenetet, de hamarosan szettlabdához jutott a 2. helyen kiemelt páros. Ezt még hárította Krejčiková és Siniaková, a második eséllyel viszont már élt Timi és Mladenovic!

A második felvonás elején a magyar-francia páros 15-40-ről mentette meg az adogatását, majd 2:2 után brékelt 15-re. Sajnos a következő szervagém az ellenfélé lett, majd 5:5-ig együtt haladt a világ két legjobb kettőse.

Ekkor 0-ra sikerült brékelni a cseh ellenfelet, majd Kiki Mladenovic adogatott a trófeáért. 40-15 után kettős hibát vétett a francia játékos, majd tenyeresből is hibázott. Szerencsére a következő két labdamenetet megnyerte a magyar-francia páros, így WTA Finals-diadallal zárta a szezont, amelynek kezdetén az Australian Openen is veretlen maradt!

Forrás: babostimea.hu

Fotó: gettyimages.com

Timi és Kiki a csúcson!

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!