Kézilabda
Török Lilly

Negyedik hely a csapatbajnoki döntőn

Publikálva: 2019.09.08 Frissítve: 2019.09.13 Atlétika

Nem sok hiányzott atlétáinknak a dobogós helyezéshez.

Az MTK Budapest atlétika-szakosztálya a hétvégén az UTÉ-val alkotott egy csapatot a székesfehérvári csapatbajnokság döntőjében, ahol végül 310 ponttal a negyedik helyen zártunk a Budapest Honvéd, a GEAC-Ikarus és a Pannon Duo mögött.

A szombati nyitó napon Szabó Beatrixnek szurkolhattunk először, aki 11.75 méterrel a harmadik helyet szerezte meg hármasugrásban. Nem sokkal ezután dr. Nguyen Anasztázia utcahosszal nyerte a 100 métert, annak ellenére, hogy az idei évben már főként a távolugrásra koncentrál. A nap legkellemesebb meglepetése ezután következett, ugyanis Moravcsik Angéla óriási egyéni csúccsal, 59.64-gyel megnyerte a gerelyhajítást. Krizsán Xénia 48.21-es dobásával a negyedik lett. 

Ahogy azt már megszokhattuk, női rúdugrásban is értékes pontokat szereztünk. Szabó Diana 3.80 méterrel második lett, míg Hornácsik Gréta 4., Németh Kitti pedig 5. helyen végzett. A nap végén, férfi súlylökésben Magyari Zoltán a 14. helyet kaparintotta meg, a női 4X100-as váltó pedig a harmadik legjobb időeredménynek örülhetett.

A második nap is harmadik hellyel kezdődött, köszönhetően Nagy Marcell 4.75 méteres teljesítményének rúdugrásban. Ezután Szabó Beatrix 7. lett magasugrásban, majd Deutsch Domonkos a 10. helyet szerezte meg hármasugrásban.

Vasárnap sem maradtunk aranyérem nélkül, hiszen dr. Nguyen Anasztázia hozta a papírformát, és megnyerte a távolugrást. A hétvége utolsó kék-fehér érdekeltségű számában Petz Barnabás harmadik lett gerelyhajításban, míg Magyari Zoltán 6., Jancsik Tamás pedig 7. pozícióban zárt.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!