Kézilabda
Fekete Bozsana

Munkához láttak (GALÉRIA)

Publikálva: 2019.08.13 Frissítve: 2019.08.13 Röplabda

Női röplabdacsapatunk első edzésén jártunk.

Hétfőn tetőzött a hőhullám Budapesten, szinte gyomorszájon vágta a fővárost. Aki csak tehette, otthon maradt, esetleg légkondícionált irodában húzta meg magát, vagy – ahogy a legszerencsésebbek – vízparton igyekezett kibekkelni az emberpróbáló hőséget.

Nem úgy klubunk röplabdázói, akik hétfő délután vettek részt a szezon első labdás edzésén. A válogatottal épp a Savaria-kupán szereplő vezetőedzőnk, Tóth Gábor távollétében Schildkraut Krisztián és Tímár Edit irányította az első foglalkozást.

A tréning megkezdése előtt szakosztályvezetőnk, Nyári Virág köszöntötte a lányokat, bemutatta a stáb jelenlévő tagjait, Sass-Gregori Martinát, Tímár Editet, Schildkraut Krisztiánt és Pavetits Bálintot, illetve az új játékosokat: Durst Annát, Király Ancsit és Petőváry Pannit. Az edzésen részt vett Kökény Petra is – nincs kizárva, hogy ő is kék-fehérben folytatja, de ez még a (közel)jövő zenéje. Egyedül Zólyomi Rebeka hiányzott a hétfői foglalkozásról: kiváló centerünk szakmai gyakorlatát tölti, így kis késéssel csatlakozik majd társaihoz.

A kedvezőtlen időjárási körülmények ellenére a lányok becsülettel, sőt, időnként kifejezetten jókedvűen végezték a változatos, ám igencsak fárasztó gyakorlatokat. Bebizonyosodott, hogy a közösség és a morál szempontjából is rendkívül szerencsés, hogy a nyáron együttmaradt a csapat – Tóth Gábor által két idény alatt összegyúrt – magja.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!