Atlétika
Krizsán Xénia

Röplabda: jó kezdés után átvette az irányítást ellenfelünk, így nem jött össze a bravúr

Publikálva: 2023.12.16 Frissítve: 2023.12.16 Röplabda

3-0-s vereség Veszprémben.

A 2023-as évet Veszprémben zárta röplabdacsapatunk, hiszen ez volt a mieink számára az utolsó tétmérkőzés az évben. Együttesünk megküzdött az utóbbi meccseken a kezdéssel, hiszen rendre nem sikerült jól elindítani összecsapásainkat, ám ezúttal másképpen alakult a rajt. Briga Zsanett pontjával 8:4-re vezettünk, és a továbbiakban is nálunk volt az előny, 12:6-nál a hazaiak másodjára kényszerültek időt kérni. Ez a kis szünet már felrázta ellenfelünket, és 15:13-nél már előttünk jártak. 21:21-nél utolértük őket, de a fordítás nem jött össze, 25:22-re elveszítettük az első szettet.

A második etap elején szoros állás mellett zajlott a játék, amiről előbb a veszprémiek tudtak ellépni. Sajnos fokozatosan nőtt a hátrányunk, 23:13-nál már tíz pont volt a lemaradásunk, és a kétszámjegyű különbség a végére is megmaradt.

A harmadik szettben pedig vendéglátóink már a három pont megszerzéséért, a meccs lezárásáért kezdhettek bele az etapba. 13:8-as hátrányban a Bene Róbertet továbbra is helyettesítő Tüske Bence kért időt, ám ez sem zökkentette ki ellenfelünket, a folytatásban hét pontra nőtt a differencia. Sajnos nem tudtuk megnehezíteni ellenfelünk dolgát, 25:17-re megnyerték a harmadik felvonást és ezzel 3-0-ra a meccset is.

Női NBI alapszakasz, 10. forduló

2023. december 16. 16:00, Veszprém, Veszprémi SZC Táncsics Mihály Szakgimnázium, 91 néző.

VEHIR-VESC‒MTK Budapest 3-0 (-22, -15, -17)

Játékvezetők: Mezei Z., Szabó P.

VEHIR-VESC: Richards 9, Deli 4, Ribeiro 15, Bozsó 5, Sólyomvári 7, Sevinger 3. Csere: Bődi (liberó), Piltman 2, Szalczinger.

Vezetőedző: Tumpech Ádám

MTK Budapest: Kindrusz 3, Bánki 7, Vigh 11, Réthelyi 7, Darvas 4, Briga 3. Csere: Divényi (liberó), Kollár 3, Endrődi 1, Gellér, Teveli-Horváth.

Vezetőedző: Tüske Bence

Bene Róbert: ‒ Nem sikerült jól lezárni a szezon első felét. Jól jön a pihenő számunkra, kielemezzük a hibáinkat és újult erővel vágunk neki a szezon második felének. Köszönöm a lányoknak az eddigi munkát!

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!