Tenisz
Fucsovics Márton

Majdnem utolértük őket

Publikálva: 2019.02.13 Frissítve: 2019.02.13 Kosárlabda női

Az U12-es Budapest-bajnokságban két mérkőzést is lejátszottunk gyors egymásutánban. Az elsőt szombaton idegenben - és nagy hátrányból felállva hajszálnyi hiányzott a győzelemhez.

Kiss Lenke KA–MTK Budapest 57–56 (16–12, 27–15, 10–18, 4–11)

A csapat tagjai: Ábrahám Emma, Egri Emma 16, Fernbach Zsófia 3, Heltovics Kincső 8, Horváth Borsika 6, Mendelényi Zoé 4, Rózsavölgyi Katalin 2, Seprényi Fiona, Szép Szabina 6, Takács-Váry Anna 11

Negyedik mérkőzésünket is idegenben játszottuk le, vendéglátónk a Kiss Lenke KA volt. A feldobást követően egyből potyogni kezdtek a kosarak mindkét oldalon, védekezésről nem nagyon lehetett beszélni. Legfőbb gondunk a visszarendeződés volt, nagyon sok kosarat leindításból kaptunk. A második negyedben folytatódott ez a tendencia, bődületesen sok pontot kaptunk, szám szerint 27-et… A második félidőben kevertük az ötösöket, aminek hatására megkezdtük a felzárkózást, de lehetett látni, hogy ez felemészti az energiánkat. Az utolsó negyedre megfeleztük félidei hátrányunkat. Ebben a tíz percben kifejezetten jól védekeztünk, összesen négy pontot engedtünk a hazaiaknak, ellenben rengeteg kihagyott dobásunk volt. Ez az egész mérkőzésen így történt: ha csak a negyedét dobjuk be ezen helyzeteknek, akkor… De a sportban ugye nincs „ha”-val kezdődő mondat, így az utolsó másodpercekig kiélezett végjátékban maradtunk sajnos ismét alul.

Molnár Róbert: – Sajnálom ezt a meccset, mert kicsit több odafigyeléssel meglehetett volna az első győzelmünk ebben a bajnokságban. Így ez még várat magára egyelőre. Haladunk tovább, gyakorlunk, gyakorlunk, aminek előbb-utóbb meglesz a gyümölcse.

Majdnem utolértük őket

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!