Tenisz
Gálfi Dalma

Kötelező továbbjutás (VIDEÓ)

Publikálva: 2019.01.14 Frissítve: 2019.01.14 eSport

A Hot Peppers csapatát győztük le a HPCL Kupában.

FIFA Pro Clubs csapatunk a HPCL Kupa aktuális fordulójában a harmadosztályú Hot Peppers csapatával mérkőzött meg. Együttesünk a Borbás – Vári, Szabó, Sliders, Czifra Ati – Balásfalvi, Rácz Bandi, Kárpáti, Bacsa – Chris_maj, Czifra Tomi összeállítás mellett tette le voksát, és a mutatott játék alapján tökéletes döntés született.

Az első játékrészben a mi akaratunk érvényesült, de a vezető találatra egészen a hajráig várni kellett. Bacsa szerzett labdát, majd betört a büntetőterületen belülre, ahol – a labdától méterekre helyezkedő – Czifra Tomit buktatták, így büntetőt ítélt a játékvezető. A pontrúgást Chris_maj végezte el, laposan a bal alsóba gurított, így a szünetre előnyben vonult csapatunk. 

A fordulást követően magasabb fokozatba kapcsolt ellenfelünk, ez azonban a mezőnyjátéknál megragadt, a kapunk továbbra sem forgott veszélyben. A második játékrész utolsó tíz percére fordulva megdupláztuk előnyünket, ezzel pedig végleg eldöntöttük a mérkőzést. Balásfalvi labdaszerzést követően átjátszotta a labdát a jobb szélre, az érkező Czifra Tomi pedig a rövidre bombázott, beállítva a végeredményt.

Hot Peppers–MTK Budapest 0-2 (0-1)
Gólszerző: Chris_maj, Czifra Tomi.

Az MTK Budapest eSport szakosztály támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!