Kézilabda
Poczetnyik Luca

Esport: két verseny vár Rocket League csapatunkra a következő hétvégéken

Publikálva: 2024.04.18 Frissítve: 2024.04.18 eSport

Jön a Hungarian Open második eseményének egyenes kieséses szakasza, majd a Legion Legends döntője.

A második eseménnyel folytatódott a Hungarian Open tavaszi idénye. A csoportkörben a „B” jelű négyesbe kerültünk. Az első két mérkőzésen, a Traktorok és az Orior ellen 3-0-ra, míg a Pog frog ellen 3-1-re nyertünk.

A csoportunk élén végeztünk, így az április 20-21-én esedékes, egyenes kieséses szakaszba a felső ági elődöntőben csatlakozunk. Ellenfelünk a szombati meccsen a Spirit Gaming lesz, akik hozzánk hasonlóan – veretlenül megnyerve csoportjukat – jutottak tovább. A párharc nyertese továbbjut a felső ági döntőbe, ahol a másik elődöntő győztesével küzdhet meg a nagydöntőbe kerülésért. A veszteseknek is van esélye a fináléba kerülésre, hiszen ők az alsó ágon, a negyeddöntőben folytathatják a küzdelmet.

Rocket League csapatunk az első eseményen második lett. Reméljük, ezúttal sikerül megnyernünk a versenyt, amire minden esélyünk megvan. Játékosaink az összesített tabellán is jól állnak, hiszen – mindössze négy ponttal lemaradva – a második helyről várják a hétvégi folytatást.

Ezt követően, április 27-én esportolóink a Lenovo versenysorozatán mérkőznek meg a legjobb magyar Rocket League csapatokkal. A Legion Legends offline döntőjére, a Gamerlandbe az MTK Budapesten kívül három csapat (Hungarikum, Lenovo Legion Honvéd, Spirit Gaming) kapott meghívást, valamint további négy együttes (Pog frog, MetaTensei Esports, Békéscsabai E-sport Egyesület, Traktorok) az online selejtezőben harcolta ki a részvételt. A nyolc indulót két csoportra osztják, ahonnan az első két helyezett jut majd tovább az elődöntőbe.

Mindkét eseményt élőben közvetíti a Hungarian Rocket League Tournaments Twitch-csatornája, a Legion Legendsen ráadásul a helyszínen is szurkolhatunk csapatunknak.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!