Atlétika
dr. Nguyen Anasztázia

Kész a rájátszás menetrendje

Publikálva: 2017.03.28 Frissítve: 2017.03.28 Kosárlabda női

A BEAC és a PINKK elleni négy mérkőzésen harcolhatják ki női kosarasaink a jövő évi élvonalbeli tagságot.

Az MKOSZ hétfőn elkészítette a női kosárlabda NB I A csoportjának további menetrendjét. A Magyar Kupába kvalifikált első nyolc csapat a Play-offban, míg a 9., 10., 11. helyezett klubok a Play-outban folytatják a szezont.

Az alapszakaszt 11. helyen záró MTK Budapest, a BEAC Újbuda és a PINKK Pécsi 424 ellen, hazai és idegenbeli körmérkőzéseket játszva fejezi be a szezont. A három csapatból a pécsiek zártak a legjobb mérleggel, négy győzelmükkel ők pihenhetnek először, míg a városmajori kék-fehérek egy alapszakaszbéli sikerrel zsinórban két találkozót játszanak.

A heti két találkozót tartogató április igen zsúfolt lesz Nagy Dóra csapata számára, hiszen április 8-án, szombaton máris a fővárosi rivális BEAC otthonában lépnek pályára, majd 12-én, szerdán a PINKK-et fogadják.

 

április 8. szombat 16:00 óra BEAC Újbuda - MTK Budapest
április 12. szerda 18:00 óra MTK Budapest - PINKK Pécsi 424
április 15. szombat   Szabadnap
április 22. szombat 18:00 óra MTK Budapest - BEAC Újbuda
április 26. szerda 18:00 óra PINKK Pécsi 424 - MTK Budapest
április 29. szombat   Szabadnap

A négy találkozót a már meglévő eredményekkel játsszák az alsóházi csapatok, holtverseny esetén az alapszakaszból hozott eredmény azonban nem, kizárólag a Play-outban, egymás ellen elért eredmény számít.

A PINKK Pécsi 424 tehát négy, a BEAC Újbuda három, míg az MTK Budapest egy győzelemmel kezdi meg az áprilisi élet-halál harcot. Minden szurkolónkra számítunk a fenti időpontokban!

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!