Keresés

Hírek

Karate 2020.02.13 Taktikus Eb-arany a tökéletes magyar közönség előtt (VIDEÓ)

Taktikus Eb-arany a tökéletes magyar közönség előtt (VIDEÓ) Baranyi Zsófia, klubunk karatékája volt Zelinka Ildikó műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.

Karate 2020.02.10 „A döntő előtt éreztem, semmi nem állíthat meg”

„A döntő előtt éreztem, semmi nem állíthat meg” Újdonsült Európa-bajnokunk, Baranyi Zsófia - a Brüll Alfréd Akadémia tagja - nyilatkozott a sikerről.

Karate 2020.02.09 Baranyi Zsófia Európa-bajnok! (GALÉRIA)

Baranyi Zsófia Európa-bajnok! (GALÉRIA) Az MTK Budapest sportolója aranyérmet nyert küzdelemben a budapesti BOK-csarnokban rendezett korosztályos karate Európa-bajnokság zárónapján.

Karate 2020.02.07 Kiss Zsófia – katában - megszerezte Magyarország első női érmét az Európa-bajnokságok történetében (GALÉRIA)

Kiss Zsófia – katában - megszerezte Magyarország első női érmét az Európa-bajnokságok történetében (GALÉRIA) Két bronzérmet szereztek a magyar versenyzők a BOK-csarnokban péntektől vasárnapig zajló kadet, junior és U21-es karate Európa-bajnokság nyitónapján. Az egyiket, formagyakorlatban az MTK Budapest sportolója, a junior Kiss Zsófia gyűjtötte be.

Karate 2020.02.06 A karate hétvégéje következik Magyarországon (VIDEÓ)

A karate hétvégéje következik Magyarországon (VIDEÓ) A BOK-csarnokban rendezik a kadett, a junior és az U21-es Európa-bajnokságot 52 ország közel 1200 sportolójának részvételével.

Karate 2020.02.04 Február 7-én rajtol az Európa-bajnokság

Február 7-én rajtol az Európa-bajnokság Négy-öt érem a cél a budapesti kadet, junior és U21-es karate Európa-bajnokságon.

Karate 2020.02.02 Érmes remények

Érmes remények Jól sikerült a felkészülés, jöhet az Európa-bajnokság.

Karate 2020.01.31 Fókuszban az olimpia (VIDEÓ)

Fókuszban az olimpia (VIDEÓ) Klubunk karatékája, Baranyi Zsófia a Sport 1 TV-n futó „Mai helyzet” vendége volt.

Karate 2020.01.23 Lázas készülődés (LAPSZEMLE)

Lázas készülődés (LAPSZEMLE) Két héttel a február 6-9. között fővárosunkban esedékes korosztályos Európa-bajnokság előtt lázas igyekezet érzékelhető a Magyar Karate Szakszövetségben, ahol most minden mást megelőz a szervezőmunka, mert a házigazdák tökéletes kontinensviadalt akarnak rendezni a BOK Sportcsarnokban.

Karate 2020.01.19 Szép munka az Európa-bajnokság előtt

Szép munka az Európa-bajnokság előtt Egy arany, két ezüst, egy bronz az eddigi mérleg

123456 Következő oldal »
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!