Kajak-kenu
Korisánszky Dávid

Hírek

Kajak-kenu 2024.03.20 Kajak-kenu: ilyen – is – az edzőtábor (VIDEÓ)

Kajak-kenu: ilyen – is – az edzőtábor (VIDEÓ) A horvátországi Rogotinban készülnek fiatal kajakosaink a szezonra. Hargittai István, edző – álló- és mozgóképekben – foglalja össze a legfontosabbakat.

Kajak-kenu 2024.03.14 Kajak-kenu: Korisánszky Dávid a MOBCastben (VIDEÓ)

Kajak-kenu: Korisánszky Dávid a MOBCastben (VIDEÓ) Klubunk kenusa a Magyar Olimpiai Bizottság műsorában pályafutásáról és az idei olimpiáról is beszélgetett Szabó Szilárddal.

Kajak-kenu 2024.03.08 Kajak-kenu: „Meg szeretnénk mutatni, hogy továbbra is erős páros vagyunk” – Korisánszky Dávid (VIDEÓ)

Kajak-kenu: „Meg szeretnénk mutatni, hogy továbbra is erős páros vagyunk” – Korisánszky Dávid (VIDEÓ) Kenusunk, Korisánszky Dávid és társa, Fekete Ádám a tavaly megszerezett olimpiai kvótáról, a felkészülésről, valamint az idei célokról nyilatkozott a Magyar Olimpiai Bizottság sajtótájékoztatóját követően.

Kajak-kenu 2024.03.06 Kajak-kenu: kevesebb mint 100 nap van az Európa-bajnokságig (VIDEÓ)

Kajak-kenu: kevesebb mint 100 nap van az Európa-bajnokságig (VIDEÓ) Elindult a jegyértékesítés a 100 nap múlva kezdődő szegedi ECA Gyorsasági Para Kajak-Kenu és SUP Európa-bajnokságra.

Kajak-kenu 2024.01.27 Kajak-kenu: Tamási Zsombort díjazták a Héraklész Gálán

Kajak-kenu: Tamási Zsombort díjazták a Héraklész Gálán Péntek délután a Millenárison rendezték a Héraklész Díjátadó Gálát, melyen a 2023-as év legjobb utánpótláskorú sportolóit díjazták.

Kajak-kenu 2023.11.10 Kajak-kenu: Sevillában készülnek

Kajak-kenu: Sevillában készülnek Legjobb kajakozóink és klasszis kenusunk, Korisánszky Dávid is Spanyolországban készül a szezonra.

Kajak-kenu 2023.10.29 Kajak-kenu: „Ott szeretnénk lenni a párizsi dobogón” – Korisánszky Dávid (LAPSZEMLE)

Kajak-kenu: „Ott szeretnénk lenni a párizsi dobogón” – Korisánszky Dávid (LAPSZEMLE) Nem akármilyen szezon áll Korisánszky Dávid háta mögött, felsorolni is nehéz mennyi minden történt idén vele. Egyes számokra készült, de hirtelen párosban találta magát Fekete Ádámmal. Világkupát nyertek Szegeden, majd megsérült, de végül időben felépült és nagyon izgalmas világbajnoki döntőben olimpiai kvótát szereztek C-2 500 méteren. Koris egyébként is színes egyénisége a sportágnak, de most néhány év kettős életvitel után, ismét csak a kenuzásra fókuszál, illetve Párizsra, ami eddigi karrierje legnagyobb dobása lehet. Egyesületünk kenusa a Magyar Kajak-Kenu Szövetségnek nyilatkozott.

Kajak-kenu 2023.09.26 Kajak-kenu: hat érmet szereztünk a Budapest-bajnokságon

Kajak-kenu: hat érmet szereztünk a Budapest-bajnokságon Három arany-, egy ezüst- és egy bronzéremmel zártuk a hétvégi viadalt.

Kajak-kenu 2023.09.10 Kajak-kenu: két bronzérem az olimpiai reménységek versenyének zárónapján

Kajak-kenu: két bronzérem az olimpiai reménységek versenyének zárónapján A magyar csapat végzett az éremtáblázat élén a rangos nemzetközi utánpótlásversenyen.

Kajak-kenu 2023.09.10 Kajak-kenu: újabb érmek az olimpiai reménységek versenyéről

Kajak-kenu: újabb érmek az olimpiai reménységek versenyéről A Poznanban zajló olimpiai reménységek versenyének szombati napján az 500 méteres futamokat rendezték, és Hargittai István tanítványai ezúttal is kitettek magukért.

123456 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!