Kajak-kenu
Korisánszky Dávid

Hírek

Kajak-kenu 2023.09.09 Kajak-kenu: kitűnő kezdés Poznanban

Kajak-kenu: kitűnő kezdés Poznanban Fiatal sportolóink nagyszerűen kezdték a Poznanban zajló olimpiai reménységek versenyét.

Kajak-kenu 2023.09.06 Kajak-kenu: két elképesztően jó arc (AUDIÓ)

Kajak-kenu: két elképesztően jó arc (AUDIÓ) Az olimpiai kvótát szerzett két kenus, Korisánszky Dávid (MTK Budapest) és Fekete Ádám (UTE), a Sportrádió „Hazafutás” című műsorában Szegő Tibor vendége volt.

Kajak-kenu 2023.09.05 Kajak-kenu: a világbajnokság MTK-s hőseit köszöntöttük (VIDEÓ+GALÉRIA)

Kajak-kenu: a világbajnokság MTK-s hőseit köszöntöttük (VIDEÓ+GALÉRIA) Az MTK Budapest sportszolgáltatási igazgatója és a kajak-kenu szakosztály vezetője gratulált és adott át ajándékot az olimpiai kvótát szerzett Korisánszky Dávidnak és a duisburgi világbajnokságon – K2 mix párosban – hatodik helyen zárt Opavszky Márknak.

Kajak-kenu 2023.09.03 Kajak-kenu: 18. hely a maraton világbajnokságon

Kajak-kenu: 18. hely a maraton világbajnokságon A Kulifai Tamás, Béke Kornél duó a 18. helyet szerezte meg Dániában.

Kajak-kenu 2023.09.02 Kajak-kenu: ötödik hely az előolimpián

Kajak-kenu: ötödik hely az előolimpián A Korisánszky Dávid, Fekete Ádám duó a világbajnokság után az olimpiai tesztversenyen is az ötödik helyen zárt.

Kajak-kenu 2023.08.30 Kajak-kenu: „Nem volt bennünk félelem” – Korisánszky Dávid (AUDIÓ)

Kajak-kenu: „Nem volt bennünk félelem” – Korisánszky Dávid (AUDIÓ) Klubunk kenusa, Korisánszky Dávid a Sportrádió műsorában beszélt a világbajnokságon megszerzett olimpiai kvótáról.

Kajak-kenu 2023.08.27 Kajak-kenu: így értékeltek a kvótaszerzés után (VIDEÓ)

Kajak-kenu: így értékeltek a kvótaszerzés után (VIDEÓ) Korisánszky Dávid és Fekete Ádám értékelt, miután megszerezték az olimpiai kvótát C2 500 méteren.

Kajak-kenu 2023.08.27 Kajak-kenu: kvótát szereztek Korisánszky Dávidék!

Kajak-kenu: kvótát szereztek Korisánszky Dávidék! A Korisánszky Dávid, Fekete Ádám duó C2 500 méteren ötödik lett a duisburgi világbajnokságon, ezzel olimpiai kvótát szerzett Magyarországnak, míg az Opavszky Márk, Lucz Anna mix kajak kettős a hatodik lett az 500 döntőjében.

Kajak-kenu 2023.08.26 Kajak-kenu: Korisánszkyék döntőbe jutottak a világbajnokságon

Kajak-kenu: Korisánszkyék döntőbe jutottak a világbajnokságon A Korisánszy Dávid és Fekete Ádám kenu kettes 500 méteren készülhet a döntőre a duisburgi világbajnokságon.

Kajak-kenu 2023.08.24 Kajak-kenu: a kenupáros elődöntőben, a vegyes kajakduó egyenes ágon a döntőben, a németországi világbajnokságon

Kajak-kenu: a kenupáros elődöntőben, a vegyes kajakduó egyenes ágon a döntőben, a németországi világbajnokságon Korisánszky Dávidék férfi kenupárosa és Opavszky Márkék vegyes kajakpárosa is 500 méteren harcolta ki a továbbjutást.

« Előző oldal 12345678910 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!