Kajak-kenu
Korisánszky Dávid

Hírek

Kajak-kenu 2023.08.26 Kajak-kenu: Korisánszkyék döntőbe jutottak a világbajnokságon

Kajak-kenu: Korisánszkyék döntőbe jutottak a világbajnokságon A Korisánszy Dávid és Fekete Ádám kenu kettes 500 méteren készülhet a döntőre a duisburgi világbajnokságon.

Kajak-kenu 2023.08.24 Kajak-kenu: a kenupáros elődöntőben, a vegyes kajakduó egyenes ágon a döntőben, a németországi világbajnokságon

Kajak-kenu: a kenupáros elődöntőben, a vegyes kajakduó egyenes ágon a döntőben, a németországi világbajnokságon Korisánszky Dávidék férfi kenupárosa és Opavszky Márkék vegyes kajakpárosa is 500 méteren harcolta ki a továbbjutást.

Kajak-kenu 2023.08.23 Kajak-kenu: „Erősebbek vagyunk, mint májusban” (LAPSZEMLE)

Kajak-kenu: „Erősebbek vagyunk, mint májusban” (LAPSZEMLE) Korisánszky Dávid a Nemzeti Sportnak adott interjút a szerdán kezdődő világbajnoksággal kapcsolatban.

Kajak-kenu 2023.08.18 Kajak-kenu: „Kvótáért utazunk a világbajnokságra” – Korisánszky Dávid

Kajak-kenu: „Kvótáért utazunk a világbajnokságra” – Korisánszky Dávid Egyesületünk kenusa, Korisánszky Dávid bizakodva várja a duisburgi kajak-kenu világbajnokságot, melyre augusztus 23. és 27. között kerül sor.

Kajak-kenu 2023.08.15 Kajak-kenu: ketten utazhatnak a világbajnokságra

Kajak-kenu: ketten utazhatnak a világbajnokságra Korisánszky Dávid C2 500 méteren, Opavszky Márk pedig K2 500 mix méteren utazhat az év egyik legfontosabb versenyére.

Kajak-kenu 2023.08.13 Kajak-kenu: K2-ben ezüstérmet szereztek Kulifai Tamásék a maraton országos bajnokságon

Kajak-kenu: K2-ben ezüstérmet szereztek Kulifai Tamásék a maraton országos bajnokságon Klubunk kajakozója, Kulifai Tamás a KSI SE sportolójával, Béke Kornéllal második lett a maraton magyar bajnokságon.

Kajak-kenu 2023.08.11 Kajak-kenu: Kulifai Tamás bronzérmes a maraton országos bajnokságon

Kajak-kenu: Kulifai Tamás bronzérmes a maraton országos bajnokságon Egyesületünk kajakozója, Kulifai Tamás a 30 kilométeres távon állhatott fel a dobogó harmadik fokára.

Kajak-kenu 2023.08.10 Kajak-kenu: ilyen volt a serdülő, ifi és U23-as országos bajnokság (VIDEÓ)

Kajak-kenu: ilyen volt a serdülő, ifi és U23-as országos bajnokság (VIDEÓ) A Magyar Kajak-Kenu Szövetség videós összefoglalója a hétvégi korosztályos országos bajnokságról, amelyen szakosztályunk 29 éremmel a harmadik helyen zárta az éremtáblázatot.

Kajak-kenu 2023.08.06 Kajak-kenu: 29 éremmel zártuk az országos bajnokságot (GALÉRIA)

Kajak-kenu: 29 éremmel zártuk az országos bajnokságot (GALÉRIA) Kajak-kenu szakosztályunk végig kiemelkedően teljesített a serdülő, ifjúsági és U23-as országos bajnokságon.

Kajak-kenu 2023.08.06 Kajak-kenu: újabb rendkívül sikeres nap az országos bajnokságon

Kajak-kenu: újabb rendkívül sikeres nap az országos bajnokságon Szombaton is sikerült minden korosztályban éremmel zárnunk.

« Előző oldal 12345678 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!