Hírek

Harcművészet 2017.08.23 Arccal a kihívások felé (LAPSZEMLE)

Arccal a kihívások felé (LAPSZEMLE) A kesport.hu oldal készített interjút Szűcs Kristóffal, az MTK Budapest jiu-jitsu versenyzőjével, aki a wroclawi Világjátékokról tért vissza a közelmúltban arany-, illetve ezüstéremmel.

Harcművészet 2017.08.02 Szűcs Kristóf vallomása

Szűcs Kristóf vallomása Az MTK Budapest jiu-jitsusának levele arról, hogyan jutott el a világjátékok győzelméig.

Harcművészet 2015.01.31 Szűcs Kristóf riói élményei (VIDEÓ)

Szűcs Kristóf riói élményei (VIDEÓ) Szűcs Kristóf a Nemzetközi Brazil Jiu-Jitsu Szövetség lisszaboni Európa-bajnokság után – ahol bronzérmet szerzett – Rio de Janerióba utazott, hogy a Connection Rio program keretén belül fejlessze BJJ ismereteit.

Harcművészet 2015.01.30 Elindult a visszaszámlálás

Elindult a visszaszámlálás A 2015-ös Európai Maccabi Játékokat Berlinben rendezik, július 27-e és augusztus 5-e között. A legfrissebb információkat március 1-jén kaphatják meg az érdeklődők, de lehet már jelentkezni is. További hírek a www.maccabi.hu oldalon és a rendezvényen.

Harcművészet 2015.01.24 Szűcs Kristóf bronzérmet nyert a brazil Jiu-jitsu Európa-bajnokságon

Szűcs Kristóf bronzérmet nyert a brazil Jiu-jitsu Európa-bajnokságon Az MTK sportolója ismét dobogóra állhatott rangos nemzetközi versenyen. Kristófnak ugyan nem sikerült a címvédés az EB-n, de remekül kezdte az esztendőt.

Harcművészet 2015.01.15 Szűcs Kristóf a Digisport reggeli műsorának vendége volt

Szűcs Kristóf a Digisport reggeli műsorának vendége volt A brazil Jiu-jitsu Európa- és világbajnoka, az MTK sportolója a Reggeli Start című műsorban válaszolt Csisztu Zsuzsa kérdéseire

Harcművészet 2014.12.22 Brazil Jiu-jitsu Európa- és világbajnokot igazolt az MTK

Brazil Jiu-jitsu Európa- és világbajnokot igazolt az MTK Szűcs Kristóf mostantól az MTK Budapestet erősíti. S. Kovács Ádám, a karatésok szakosztályelnöke számolt be arról, hogy a brazil Jiu-jitsu egyik legnagyobb tehetsége az MTK-ban folytatja pályafutását.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!