Taekwondo
Salim Omar

Szűcs Kristóf riói élményei (VIDEÓ)

Publikálva: 2015.01.31 Frissítve: 2015.01.31 Harcművészet

Szűcs Kristóf a Nemzetközi Brazil Jiu-Jitsu Szövetség lisszaboni Európa-bajnokság után – ahol bronzérmet szerzett – Rio de Janerióba utazott, hogy a Connection Rio program keretén belül fejlessze BJJ ismereteit.

Kristóf közel három hónapot tölt majd a dél-amerikai országban, ezt követően pedig közvetlenül utazik az Abu Dhabi világversenyre.

A beszámolója alapján úgy tűnik, az MTK harcosát csak kicsit viselte meg a fülledt nyári idő.

– Tízórás repülőút után sikeresen megérkeztem Rio de Janeiróba, Brazíliába. A hostelben, ahol lakom gyakorlatilag csak jitsusok laknak, különböző országokból. Vannak, akik versenyszerűen edzenek, de vannak olyanok is, akik csak kikapcsolódni jöttek ide. A meleget leszámítva tényleg nagyon jók a lehetőségek, a Gracie Barra és a Brazilian Top Team húsz perc sétára van, szinte egymás mellett, Gordo terme pedig gyakorlatilag egy percre, és ott is van edzésen 10-15 fekete öves.

– Megvolt az első pár gyakorlásom, összesen egy barna övessel küzdöttem, az összes többit csak feketékkel. A szállásról csináltam egy kis videót így könnyebb elképzelni hogyan is telik az idő itt két edzés közt. (Forrás: totaldamage.blog.hu)

 

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!