Keresés

Fel kell állni a padlóról

Publikálva: 2018.03.08 Frissítve: 2018.03.08 Kézilabda

Nem lehet sokat búslakodni az Érd elleni vereség miatt, vár ránk a Dunaújváros.

Női kézilabdacsapatunk nagy pofonba szaladt bele múlt héten szombaton, az Érd ellen. Főleg a találkozó első félideje volt fájdalmas, a másodikra már rendezni tudtuk sorainkat.

– Nagyon örültem, hogy jól kezdtük a meccset, aztán egyszer csak elkezdtünk kapkodni, nagyon gyorsan akartunk gólt lőni – idézte fel az első félidőt Golovin Vlagyimir. – Egymás után kétszer is eladtuk a labdát, aztán volt két fölösleges, helyzet nélküli kapura lövésünk, az Érd pedig minden hibánkat gólra váltotta.

A kilencgólos vereség után Golovin Vlagyimirnak lelket kell öntenie csapatába, mivel szombaton újabb erőpróba vár a lányokra.

– Mindenkit megviselt a vereség, vagyis inkább a vereség mikéntje. Folyamatosan építkezünk, igyekszünk minimalizálni a ki nem kényszerített hibák számát, de sajnos nem mindig sikerül. Talán rutin kérdése, hogy ilyen helyzetekben milyen döntéseket hoznak a lányok.

A K&H liga 17. fordulójában a Dunaújvárosi Kohász otthonában lépünk pályára. A két csapat őszi meccse 26-26-os döntetlennel ért véget.

Amikor ősszel találkoztunk, akkor még formálódott a csapat, sok sérültjük volt, ráadásul ki tudtuk venni a játékból Kamila Micsijevicset, akit aztán ki is állítottak végül. Ez mind kellett az akkori pontszerzéshez. Most már jóval stabilabban játszanak, de Micsijevics játéka továbbra is rendkívül meghatározó. Ha őt ki tudjuk kapcsolni, bármi megtörténhet.

A szombati mérkőzésen Mizsák Dominika és Schmidt Orsolya fújja a sípot.

2018. március 10. 18:00 Dunaújvárosi Kohász KA–MTK Budapest; Dunaújvárosi Sportcsarnok (2400 Dunaújváros, Eszperantó út 2-4.)

MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!