Tenisz
Fucsovics Márton

Röplabda: lezárultak a középszakasz fordulói

Publikálva: 2023.05.08 Frissítve: 2023.05.09 Röplabda

Mostantól U12-es és U15-ös csapataink a helyosztókra készülhetnek.

Az U12-es bajnokság középszakaszának utolsó tornáját rendeztük meg az MTK Csarnokban. Az első meccsen Horváth Réka MTK-kék és az MTK-fehér csapata játszott egymás ellen. A januári mérkőzéshez képest sokkal szorosabb volt az eredmény, de így is a fehér csapat bizonyult jobbnak. 

A következő két meccs a Vasas „A” csapata elleni volt, az MTK fehér csapatával nagyon kiélezett meccset játszottunk ellenük, de sajnos most nem mi jöttünk ki győztesként. Az MTK-kék csapatával nem tudtuk megszorongatni a Vasast, így az sajnos sima 3:0-ás vereséggel zárult. 

MTK-kék‒MTK-fehér 0:3
MTK-fehér‒Vasas „A” 1:2
MTK-kék‒Vasas „A” 0:3

MTK-fehér kerete: Bendik Jázmin, Rosdy Júlia, Sándor Zorka, Bónis Ilona, Szatmári Abigél, Tompa Eszter, Tóth Lili, Török Flóra.

MTK-kék kerete: Aszódi Lilla, Bátori Zita, Berényi Lilla, Bernáth Odett, Kövesdi Petra, Soóky Panna, Szelei-Kiss Ajsa.

Edző: Horváth Réka 

Az U15-ös korosztály másodosztályú alakulata, Benkóné Kőrös Mária irányításával egy vereséggel és egy győzelemmel zárta a középszakasz, ahol így a harmadik helyen végeztek. A csapat innentől kezdve pedig a gőzerővel a helyosztókra koncentrál.

MTK-kék‒VSD 3:1 (-10, 10, 20, 13)
MTK-kék‒Gödöllő B 2:3 (-14, -23, 21, 21, -11)

Csapat: Ajtony Szofi, Tisza Fruzsina, Kelemen Lotti, Kurucz Anna, Lokodi Sára, Hegyi Hédi, Egressy Róza, Fáczán Nina, Kiss Luca, Páhi-Gasparovics Róza, Temesvári Hanna

Edző: Benkóné Kőrös Mária

Magyar Liza harmadosztályban harcoló lányai szintén hazai környezetben játszották le két mérkőzését, ahol egy siker jutott nekik vasárnapra.

MTK-ÉDRA‒Tata 2:3 (-16, -19, 22, 22, -10)
MTK‒Emericus “B” 3:0 (23, 4, 15)

Csapat tagjai: Lozovszky Eszter, Hamikus Virág, Barna Luca, Nagy Liza, Muszkás Lili, Buzder-Lantos Nóra, Gémesi Norma, Kamber Teodora, Szrebro Zoé, Szálka Dorottya, Csizmadia Petra, Németh- Bedike Zoé, Nagy Nina.

Edző: Magyar Liza 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!