Kézilabda
Porobic Zoé

Biztató szereplés

Publikálva: 2017.01.29 Frissítve: 2017.01.29 Karate

Karate szakosztályunk megkezdte az idei szezont.

A hétvégén rendezték az év első kiemelt versenyét, a Karate 1 - Paris Opent, ahol 78 ország 1243 versenyzője lépett tatamira három nap alatt.

Kumite 67 kg kategóriában Tamás Ferdinánd versenyzett, de a lehető legnehezebb sorsolást kapta. Az első körben az Európa-bajnok olasz fiú ellen 1-1 lett a végeredmény, de kikaptunk, ő pedig a következő körben sajnos megsérült, így a vigaszágas reményeink is elszálltak.

A 75 kg-os mezőnyben Hárspataki Gábor magabiztosan győzött az első három körben tajvani, maláj és olasz ellenfeleivel szemben. A pool döntőben viszont az a marokkói versenyző állította meg, aki végül a döntőbe jutásért kapott ki, így számunkra véget ért a verseny.

Kata versenyzőnk Sterck Laura stabilan jutott tovább marokkói, olasz, majd szlovák ellenfelén és a 4. körben a japán lánynak sikerült csak megállítania. Vigaszágra nem került Laura, mert a japán lány, aki legyőzte kikapott.

A férfiak mezőnyében Koch Szabolcs az első kört 4-1-re nyerte olasz ellenfelével szemben, majd a következő körben – vitatható döntés után – a belga versenyző ellen kiesett.

Összességében a versenyzőink szereplése biztató a februári szófiai korosztályos Európa-bajnokság előtt.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!