Kézilabda
Porobic Zoé

Átvettük a vezetést (VIDEÓ)

Publikálva: 2018.11.28 Frissítve: 2018.11.28 eSport

A Csiga FC elleni duplával négy meccs után az élen áll FIFA Pro Clubs csapatunk.

Az WSE elleni kettős győzelmet követően egyértelmű célja volt a csapatnak, hogy a Csiga FC ellen is megtartsa hibátlan mutatóját. Az első mérkőzésen a Karibra – Balásfalvi, Karpi Feri, Sliders, Czifra Ati – Ciprus, Rácz Bandi, Kárpáti, Kevinho – Czifra Tomi, Chris_maj összeállítás mellett döntöt a vezetés. 

Aktívabban kezdett a Csiga, de a 12. percben mi szereztünk vezetést. Rácz Bandi ugratta ki Chris_maj-t, aki Czifra Tominak tálalt, csatárunk pedig ziccerben nem hibázott, így korán előnybe kerültünk. Több gól nem esett, így a 3. fordulóban a három pont már a zsebünkben volt, jöhetett a visszavágó, a 4. kör.

A győztes csapaton nem változtattunk, és ennek meg is lett az eredménye. A 6. percben – a mezőnyben debütáló – Ciprus tökéletes passzal ugratta ki Czifra Tomit, aki becsúszva lőtt a kapuba, ismét korai előnyhöz juttatva csapatunkat. Többet birtokoltuk a labdát, nyomás alatt tartottuk a Csiga FC-t, a szünet előtt a nyomás pedig újabb góllá érett. Chris_maj csapott le a röviden hátrapasszolt labdára, majd jött a labda Czifra Tomi elé, aki – lemásolva első találatát, ismét becsúszva – a kapuba lőtt. Az eredmény nem változott, így a második kör két fordulóját is veretlenül, kapott gól nélkül hoztuk le.

Külön érdekesség, hogy a forduló álomcsapatába kapusként Karibra, középpályásként Ciprus, csatárként pedig Czifra Tomi is bekerült. Gratulálunk, srácok!

A mérkőzés gólösszefoglalója:

Az MTK Budapest eSport szakosztály támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!