Atlétika
Krizsán Xénia

A pályán nincs barátság

Publikálva: 2017.01.24 Frissítve: 2017.01.24 Kézilabda

Golovin Vlagyimir kemény meccsre számít az FTC otthonában.

A K&H női kézilabda liga 12. fordulójában az MTK Budapest a második helyezett FTC-Rail Cargo Hungaria otthonába látogat. A kék-fehérek a Kisvárda, a Ferencváros pedig a Békéscsaba legyőzésével hangolt a keddi Örökrangadóra.

Különleges mérkőzés lesz ez Háfra Noémi és Hlogyik Petra számára, mindketten a Ferencvárostól érkeztek kölcsönbe, de Szádvári Krisztinának és Kovács Grétának sem lesz szüksége idegenvezetőre az Elek Gyula Arénában.

A tabellán elfoglalt helyezések alapján egyértelműen Elek Gábor együttese a találkozó esélyese, ráadásul Jelena Abramovics és Olha Nyikolajenko sem léphet pályára kedden.

Sajnos Lénára és Olira sem számíthatok a Ferencváros ellen, mindketten kisebb sérüléssel bajlódnak – mondta Golovin Vlagyimir, az MTK Budapest vezetőedzője. – A fiatalok így minden bizonnyal több játéklehetőséget kapnak ezúttal.

A két csapat szinte egész decemberben, és a januári válogatott összetartás ideje alatt is együtt edzett,
Vova szerint azonban ez nem befolyásolja a felek hozzáállását.

Ismerjük egymást, jó a kapcsolatunk, de a mérkőzés során senki nem fog kímélni senkit, mindenki a legjobbat próbálja majd nyújtani – vélekedett az MTK Budapest mestere. – A ferencvárosi közönség amúgy is elég kritikus, a maximumot várják az övéiktől.

2017. január 24. kedd: 18:00 FTC-Rail Cargo Hungaria – MTK Budapest; K&H női kézilabda liga mérkőzés, Elek Gyula Aréna (1101 Budapest, Kőbányai út 47/A)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!