Atlétika
Szabó Beatrix

Kézilabda: jön az FTC-Rail Cargo Hungaria

Publikálva: 2023.09.18 Frissítve: 2023.09.18 Kézilabda

Az előző héten a Győri Audi ETO KC vendégeként lépett pályára csapatunk, most szerdán pedig újabb Bajnokok Ligája szereplő ellen bizonyíthatunk.

Szeptember 20-án az FTC-Rail Cargo Hugaria együttese érkezik a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontba. A mieink sajnos még nem szereztek pontot az idei bajnokságban, ellenfelünk pedig hibátlan K&H Liga mérleggel, háromból három győzelemmel áll a tabellán.

A fővárosi zöld-fehérek a Dunaújváros és a Békéscsaba után múlt héten a Mosonmagyaróvár ellen nyertek 30-27-re. A magyar bajnokság mellett a BL is elindult már számukra, ahol sikert még nem értek el. Először hazai pályán kaptak ki a Metz csapatától, hétvégén pedig a Vipers otthonában szenvedtek 37-26-os vereséget.

A nyári felkészülés alkalmával játszottunk edzőmeccset szerdai vendégünkkel, akkor az eslő félidő feléig tudtuk tartani a Fradi által diktált tempót, ezután átgázoltak rajtunk. A megújult FTC-Rail Cargo Hungaria immár Martin Albertsen vezetésével, és új játékosokkal, Despotovics Jelenával, Bordás Rékával, és az előző idényben ‒ kölcsönben ‒ nálunk szereplő Simon Petrával a soraiban érkezik hozzánk, ami új lehetőséget kínál számunkra a gyakorlásra.

Vágó Attila: ‒ A Győrhöz hasonlóan ezt a találkozót is gyakorlásra használjuk fel. Részfeladatokat tűzünk ki magunknak a meccsen, szeretném, ha mindkét félidőn belül lenne olyan szakasz, amikor partiban vagyunk a Bajnokok Ligájában is szereplő ellenfelünkkel. Október 6-án nagyon fontos mérkőzésünk lesz, teljes erőnkkel arra készülünk, minden lehetőséget megragadunk, hogy akkorra a legjobb formánkban legyünk.

Az FTC-Rail Cargo Hungaria elleni meccset mindig nagy érdeklődés övezi, így összeszedtük a legfontosabb szurkolói információkat a belépéssel kapcsolatban. A mérkőzés jegypénztára másfél órával a kezdősípszó előtt nyit, tehát 16:30 órától várjuk a szurkolókat. Jegyvásárlásra kizárólag a helyszínen van lehetőség, fizetni csak készpénzzel lehet. A vendégszurkolók számára egységesen 1.500 forint a jegy, a hazai szektorokba a teljes árú jegy 1.500 forint, a XVII. kerületi lakosok, diákok és nyugdíjasok számára pedig 1.000 forint a belépő. Kérjük érkezzen mindenki időben a könnyű és gördülékeny bejutás érdekében!

K&H Liga női kézilabda-bajnokság, 4. forduló

2023. szeptember 20. 18:00, Budapest, Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont

MTK Budapest‒FTC-Rail Cargo Hungaria

Játékvezetők: Kiu G., Kiu T.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!