Kézilabda
Fekete Bozsana

„Jól éreztem magam a pályán”

Publikálva: 2020.08.14 Frissítve: 2020.08.14 Kézilabda

A Debrecen elleni meccs egyik legjobbjával, Pelczéder Orsolyával beszélgettünk.

– Hét góllal vetted ki a részed a DVSC elleni mérkőzésből, hogy érezted magad a pályán?

A lerohanásokra épülő, gyors játékunk jól működött a Debrecen ellen, mindkét szélen eredményesek voltunk. Én is jól éreztem magam a pályán, a társaim remek helyzeteket teremtettek, amelyeket szerencsére ki is tudtam használni, és ezáltal hasznára lehettem a csapatnak.

Kívülről egyre inkább úgy tűnik, hogy az új igazolások kezdik felvenni a ritmust.

Természetesen nekünk, újaknak is nagyon fontos, hogy minél hamarabb beilleszkedjünk, megismerjük egymás játékát, és elsajátítsuk a rendszert, hiszen vészesen közeleg a bajnoki rajt.

Csapatszinten hogy halad a felkészülés?

Elérkeztünk a felkészülés hajrájához: a fizikális állapotunk kiváló, napról-napra csiszolgatjuk a taktikai elemeket. A debrecenihez hasonló edzőmérkőzések tökéletesek ahhoz, hogy felmérjük, mi az, ami már jobban megy, és mi igényel még további gyakorlást.

– Mennyire hiányzik a lelkeknek az első győzelem?

Most ugyan nem jött össze, de én kiegyezek azzal is, ha „csak” a bajnokin nyerünk! A viccet félretéve, természetesen győzni a legjobb érzés, de a játék képe alapján nincs semmi szégyellnivalónk: küzdöttünk, hajtottunk, sok-sok pozitívum volt ezen a mérkőzésen, és már ez is erőt ad az elkövetkezendő időszakhoz. Persze azért bízom benne, hogy az első győzelem is hamarosan meglesz!

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!