Atlétika
Diósi-Moravcsik Angéla

Vívás: remekeltek az olimpicik

Publikálva: 2022.02.13 Frissítve: 2022.02.13 Vívás – tőr/párbajtőr

Fiatal vívóink pazarul szerepeltek a hétvégi Magyar Kupa-fordulóban.

Hétvégén Szombathelyen rendezték a tőr Magyar Kupa harmadik fordulóját, melyen fiatal vívóink is szép számmal részt vettek. Pénteken a fiúk gyermek korosztályban Bánhidi Bence csak a döntőben talált legyőzőre, így ezüstéremmel zárt. Bence szombaton az újonc korcsoportban is nagyot menetelt, itt az ötödik helyen végzett. Farkas Ákost is dicséret illeti, hiszen a gyermek korosztályban nyolcadik, az újoncok között 29. lett. A lányokál Bartók Borbála a gyermek korcsoportban 24., az újoncok között 31. helyen zárt.

A párbajtőrözők a Vasas SC kézilabdacsarnokában küzdöttek meg egymással. A gyermek mezőnyben a fiúknál Bacsó Dániel a nyolcadik, Papp Dávid Ádám a 22. helyen zárt. A lányoknál Nébald Melinda Hédi ötödik, Dobrocsi Adrienn 31., Tóth Alíz 33. lett.

A törpici fiúk versenyében érmet szereztünk Tímár Péter révén, aki harmadik lett, míg Zoboki Nándor a hatodik, Kardos Gergely a 11., Horváth Ádám a 17., Pernyész Fülöp a 27. helyet szerezte meg.

Az újoncoknál Kömöz Patrik a dobogó második fokára állhatott fel, csak Popa Gabriel fogott ki rajta. Szántó Zalán a 11., Fejes Áron a 36., Papp Dávid Ádám a 37., Bacsó Dániel a 49., Dobán Zsombor és Mosolygó Márton az 51., Harmai Péter az 55. helyen zárt.

Az újonc lányoknál Nébald Melinda Hédi és Zlota Emma Nóra is harmadik lett, míg Papp Szilágyi Luca és Mosolygó Sára sem sokkal maradt el a dobogótól: előbbi az ötödik, utóbbi a hatodik helyen zárt.  Völgyi Nóra a 18., Tóth Alíz a 22., Schütt Liliána a 30., Szász-Réfi Hanna a 33., Duránszkai lilla a 38., Král Gabriella a 47., Farkas Liliána a 49., Bolya Boglárka Andrea az 51., Kardos Lilla az 54., Dobrocsi Adrienn a 65., Tímár Júlia a 67., Szabó Lili a 69. lett.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!