Atlétika
Krizsán Xénia

Vívás: köszöntés a Szent István-teremben (LAPSZEMLE)

Publikálva: 2023.09.20 Frissítve: 2023.09.19 Vívás – kard

Különleges helyen köszöntötték a világbajnok női és férfi kardcsapat tagjait, köztük egyesületünk klasszisát, Szatmári Andrást.

Az újjáépített, pompás Szent István-teremben köszöntötte Madaras Bence, a Várkapitányság vezérigazgatója kilenc milánói világbajnokunkat.

A Sándor palota előtt rendezett, múlt heti, vívás világnapi megmozdulás folytatásaként kilenc világbajnokunk és vezetőink meghívást kaptak a teljesen újjáépített, káprázatos Szent István-terembe, melynek történetével is megismerkedhettek.

A Nemzeti Hauszmann Program keretében újjáépített, különleges teremben a milánói vb-aranyérem óta először találkozott közösen Battai Sugár, Márton Anna, Pusztai Liza, Szűcs Luca (női kardcsapat), Decsi Tamás, Gémesi Csanád, Szatmári András, Szilágyi Áron (férfi kardcsapat) és a párbajtőr egyéni világbajnok Koch Máté. Kiválóságainkat, továbbá Csampa Zsolt elnököt, Tamás Henriette főtitkárt és Boczkó Gábor szövetségi kapitányt köszöntötte Madaras Bence, a Várkapitányság vezérigazgatója. A kölcsönös ajándékok átadása után következett a tárlatvezetés és a fotózás.

Hétfőtől pedig megkezdődik a felkészülés a szezon nagy feladataira Mátraházán, illetve Ramsauban.

Forrás, borítókép és kiemelési kép: hunfencing.hu

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!