Tenisz
Babos Tímea

Vissza a gyökerekhez (GALÉRIA)

Publikálva: 2014.12.30 Frissítve: 2015.01.02 Kosárlabda női

„Budapesti születésű vagyok. Mindig is úgy képzeltem el, hogy a karrierem végéhez közeledve visszatérek a fővárosba a családomhoz és a barátomhoz, hogy itt kezdjem el a civil életem” – vág mondandójába Semsei Barbara, az MTK Budapest női kosárlabdacsapatának játékosa, aki reméli, hogy a tavaszi szezonban ő lehet a csapat vezéregyénisége.

– A Győr jelenleg a tabella második helyén áll. Nem fáj a szíved, hogy jobban teljesítő csapat játékosa is lehetnél?

– Eleget játszottam már olyan csapatokban, amelyek a tabella élén szerepeltek. Úgy döntöttem, hogy elég volt, most már más céljaim vannak.

– Hogyan sikerült beilleszkedned az MTK-ba?

– Sok embert ismertem korábbról, főleg az idősebbeket, de a fiatalabbak is abszolút befogadóak voltak, úgyhogy ezzel nem volt probléma.

– A bajnokság előtti felkészülés ígéretes őszi szezonról árulkodott. A második fordulóban a Vasas ellen sikerült nyernetek, több győzelem azonban nem született. Hogy látod a csapat eddigi teljesítményét?

– Összetett a probléma. Sajnos, nem sikerült formába lendülnünk. A mezőny legtöbb csapatában a húzóerőt a külföldi játékosok képviselik. A mi keretünk kizárólag magyar játékosokból áll, így kénytelen lesz közülünk valaki – például én – átvenni ezt a szerepet. Ezt azonban szoknunk kell, nem egyik pillanatról a másikra fog megtörténni. Nagyon remélem, hogy a szezon hátralévő részében néhányan oda fogunk állni és bele fogunk tanulni ebbe a szerepbe.

– Mit vársz a tavaszi szezontól?

– Nagyon remélem, hogy a Vasast a második körben is legyőzzük, és további két- három győzelmet sikerül összehoznunk. 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!