Kézilabda
Dakos Noémi

Túl az első napon (GALÉRIA)

Publikálva: 2020.08.02 Frissítve: 2020.08.01 Atlétika

Egy arany, egy ezüst és két bronzérmet szereztünk a Budapest Open első napján.

A hétvégi atlétikaversenyek sorozata szombaton a Budapest Open első napjával folytatódott. Ahogy már megszokhattuk, Renner Luca ezúttal sem maradt adós a jó teljesítménnyel: fiatal atlétánk 1.80 méterrel nyerte a magasugrást, megelőzve Fekete Fédrát és Kriszt Katalint.

Hárompróbában Krizsán Xénia ezüstéremmel zárt, őt mindössze nyolc ponttal előzte meg a DVTK atlétája, Nemes Rita, míg a harmadik a KARC sportolója, Szűcs Szabina lett. Ugyanebben a számban egyesületünk többpróbázója, Marosi Viktória a 6. lett.

Női 100 méteren Kuti Nikolett 3., Diószegi Kata 4., Kassai Boglárka 7. lett futamában, ám egyikőjük sem tudott bejutni a döntőbe. Niki 200-on is elindult, ahol a 20. legjobb időt érte el. A férfiaknál 100-on Vágvölgyi Csaba is harmadik lett futamában, viszont ő sem került be a legjobb nyolc közé.

A női gerelyhajításban Sári Pálma megint egyéni csúcsot ért el, 48.63-as dobása Kövér Fanni és Bogdán Annabella mögött a bronzéremre volt elég, Marosi Viki 42.22-vel a 6. helyet kaparintotta meg. A férfiaknál Jancsik Tamás 67.34-gyel a 4., Magyar Zoli pedig 62.60 méterrel a 6. lett.

A nap utolsó érmét Nagy Marcell szerezte 4.60 méterrel rúdugrásban, az aranyat Simonváros Csanád, az ezüstöt Bánovics József nyakába akasztották. Kovács Ákos 6., Vári Péter 7. lett ugyanebben a számban.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!