Tenisz
Babos Tímea

Hírek

Tenisz 2024.01.29 Tenisz: Gálfi Dalma megnyerte első főtáblás meccsét Thaiföldön

Tenisz: Gálfi Dalma megnyerte első főtáblás meccsét Thaiföldön Teniszezőnk főtáblára jutott a Huahinben zajló, 250 ezer dollár (87 millió forint) összdíjazású keménypályás női tenisztornán. Ott pedig győzelemmel indított.

Tenisz 2024.01.28 Tenisz: Gálfi Dalma főtáblás a thaiföldi versenyen

Tenisz: Gálfi Dalma főtáblás a thaiföldi versenyen Gálfi Dalma főtáblára jutott a thaiföldi Huahinben zajló, keménypályás WTA-tornán.

Tenisz 2024.01.27 Tenisz: Gálfi Dalma győzelme a thaiföldi selejtezőn

Tenisz: Gálfi Dalma győzelme a thaiföldi selejtezőn Sportolónk három szettben győzte le üzbég ellenfelét.

Tenisz 2024.01.25 Tenisz: Piros Zsombor a nyolcaddöntőben búcsúzott

Tenisz: Piros Zsombor a nyolcaddöntőben búcsúzott Egyesületünk teniszezője két szettben kikapott Damir Dzumhurtól a belga Challenger-torna nyolcaddöntőjében.

Tenisz 2024.01.23 Tenisz: Piros Zsombor hazai játékost győzött le Belgiumban

Tenisz: Piros Zsombor hazai játékost győzött le Belgiumban Az MTK Budapest teniszezője, Piros Zsombor két szettben győzte le Joris de Loore-t a belgiumi Challenger-tornán.

Tenisz 2024.01.22 Tenisz: telt ház lesz Tatabányán a németek ellen a Davis Kupában

Tenisz: telt ház lesz Tatabányán a németek ellen a Davis Kupában A Fucsovics Mártonnal és Piros Zsomborral a soraiban felálló magyar férfi teniszválogatott telt ház előtt fogadja jövő pénteken és szombaton a német csapatot a Davis Kupa tatabányai selejtezőjében.

Tenisz 2024.01.21 Tenisz: Fucsovicsék nem találtak fogást ellenfelükön, következő céljuk a Davis-kupa (AUDIÓ)

Tenisz: Fucsovicsék nem találtak fogást ellenfelükön, következő céljuk a Davis-kupa (AUDIÓ) A második körben két szoros szettben búcsúzott Fucsovics Márton és Marozsán Fábián párosa az Australian Openen. A kettős a hazai szövetségnek (MTSZ) értékelt a kiesés után. Marciékat legközelebb a február elején a tatabányai Davis-kupában láthatjuk együtt játszani.

Tenisz 2024.01.20 Babosék és Fucsovicsék párosa sem ment tovább az Australian Openen

Babosék és Fucsovicsék párosa sem ment tovább az Australian Openen Babos Tímea és Bondár Anna, valamint Fucsovics Márton és Marozsán Fábián sem jutott nyolcaddöntőbe az ausztrál nyílt teniszbajnokság páros versenyében.

Tenisz 2024.01.18 Tenisz: Fucsovics sikere párosban, Babos meccse elhalasztva Ausztráliában

Tenisz: Fucsovics sikere párosban, Babos meccse elhalasztva Ausztráliában Fucsovics Márton és Marozsán Fábián kétszettes győzelmet aratott az ausztrál nyílt teniszbajnokság férfi páros versenyének első fordulójában.

Tenisz 2024.01.17 Tenisz: Fucsovics Márton a Davis Kupára szeretne ismét százszázalékos lenni

Tenisz: Fucsovics Márton a Davis Kupára szeretne ismét százszázalékos lenni Teniszezőnk miután sérülten játszva kedden kiesett az ausztrál nyílt teniszbajnokság első fordulójában, azt mondta: a februári Davis-kupa mérkőzésre már szeretne ismét százszázalékos lenni.

« Előző oldal 23456789101112 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!