Tenisz
Fucsovics Márton

Tenisz: Júliusig Kugyermetova marad Timi partnere párosban

Publikálva: 2021.04.17 Frissítve: 2021.04.17 Tenisz

Július közepéig, a wimbledoni tenisztorna végéig biztosan Veronyika Kugyermetova lesz Timi párostársa, de elképzelhető, hogy a magyar, orosz duó hosszabb távon is együtt játszik.

Babos Tímea a francia Kristina Mladenovic oldalán az ausztrál és a francia nyílt teniszbajnokságot is kétszer nyerte meg, ám párosuk idén február elején felbomlott. Klubunk játékosának édesapja, Babos Csaba csütörtökön az M1 aktuális csatornán elmondta, a két teniszező nem veszett össze, továbbra is jó a kapcsolat közöttük, sőt azóta is edzettek már együtt. Emlékeztetett, a 2016-os olimpia előtt már volt rá példa, hogy a párosuk felbomlott.

– Mladenovic úgy döntött, az egyesre akar összpontosítani, ezért az első félévben nem szeretne párost játszani. Mi ezt tudomásul vettük, csak az időzítéssel volt probléma, hiszen közvetlenül az Ausztrál Open előtt történt – nyilatkozta.

Babos Csaba hozzátette, lánya úgy egyezett meg Veronyika Kugyermetovával, hogy a wimbledoni Grand Slam-torna végéig együtt játszanak, a többit pedig majd az idő eldönti.

– Ha jól működik a párosuk és eredményes, akkor együtt maradnak, de ha Mladenovic meggondolja magát, és szeretne párost játszani az év második felében, arról is lehet szó.

Az Egyesült Államokban tartózkodó Timi nemrég jelentette be, hogy megfertőződött a koronavírussal, de szombaton letelt a karantén, így teniszezőnk hazatérhet.

Forrás: MTI

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!