Atlétika
Krizsán Xénia

Tenisz: Gálfi és Jani továbbjutott, Babos búcsúzott

Publikálva: 2022.01.26 Frissítve: 2022.01.26 Tenisz

Három teniszezőnk is pályára lépett szerdán.

A szerdai teniszdömping Gálfi Dalma mérkőzésével kezdődött, aki első kiemeltként a szabadkártyás, olasz Noemi Basiletti ellen lépett pályára a Manacorban zajló, keménypályás ITF-tenisztorna első fordulójában. Az első szettben nem kellett sokat izgulni: Dalma 6:0-ra hozta a felvonást úgy, hogy vetélytársa mindössze hat pontot tudott nyerni.

Ugyan a második játszma szorosabban alakult, 5:5 után Dalma brékelni tudott, majd hozta az adogatását, így magabiztosan jutott tovább a következő körbe.

Babos Tímea Kairóban vett részt keménypályás ITF-tornán, ahol az első körben a francia Selena Janicijevic volt az ellenfele. Az első szettben 4:4 után a francia maradt higgadtabb, így ő került előnybe. A második játszma is sokáig szoros volt, ám a hajrá megint Janicijevicnek sikerült jobban, így 6:4, 6:4-re megnyerte a meccset, ezzel Babos Tímea egyesben búcsúzott a versenytől.

Jani Réka szintén Egyiptomban, a horvát Tara Wurth ellen játszott az első körben. Teniszezőnk az első szettet 6:4-re, a másodikat pedig rövidítésben nyerte, ezzel bejutott a következő fordulóba.  

Manacor ITF-tenisztorna, 1. forduló

Gálfi Dalma–Noemi Basiletti 6:0, 7:5

Manacor ITF-tenisztorna, 1. forduló

Babos Tímea–Selena Janicijevic 4:6, 4:6

Jani Réka–Tara Wurth 6:4, 7:6 (8)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!