Kézilabda
Poczetnyik Luca

Tenisz: Babos, Szabanin és Tóth is továbbjutott

Publikálva: 2021.11.24 Frissítve: 2021.11.24 Tenisz

Eredményes szerdai napot zártak az MTK Budapest női teniszezői az aktuális ITF-tornáikon: Babos Tímea, Szabanin Natália és Tóth Amarissa is a következő körbe jutott.

Három különböző ITF-tornán voltak érdekeltek az MTK Budapest női teniszezői szerdán.

A világranglista 161. helyén álló Babos Tímea két, egyaránt 6:4-re megnyert játszmában legyőzte a 353. helyen rangsorolt lett Diana Marcinkevicát az olaszországi Ortiseiben zajló 25 000 dollár összdíjazású verseny második fordulójában, s ezzel 101 perc játék alatt bejutott a legjobb nyolc közé.

Szabanin Natália Lousadában remekelt. Fiatal játékosunk a portugáliai 15 ezer dolláros, kemény pályás viadal legjobb 32-je között a francia Diana Martynov ellen nyert 2:1-re (6:2, 3:6, 3:6), és várhatja a nyolcaddöntőt.

Ugyanúgy a legjobb 16-ba kerülést vívta ki Tóth Amarissa is. Sportolónk a törökországi Antalya 33 elnevezésű 15 ezres tornán a szerb Jana Bojoviccsal játszott salakon, és miután ellenfele az első szettben 3:0-as hátrányban feladta a meccset, Tóth nagyobb erőlködés nélkül lépett a nyolcaddöntőbe.

Ezen a versenyen lett volna érdekelt szerdán Lukács Vanda is, ám az ománi Fatma Al-Nabhani elleni mérkőzését csütörtök reggelre halasztották a 32 között.
 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!