Atlétika
Nemes Rita

Szombathelyen zárjuk az évet

Publikálva: 2020.12.29 Frissítve: 2020.12.28 Kézilabda

A K&H liga 20. fordulójában a Hungast Szombathelyi KKA otthonába látogatunk.

Női kézilabdacsapatunk rendkívül nehéznek ígérkező idegenbeli túrával búcsúztatja a 2020-as évet: a Hungast Szombathellyel csapunk össze. A két együttes szeptemberi mérkőzését 32-29-re nyerték a mieink, de a rutinos légiósokkal felálló Szombathely ekkor is bizonyította, hogy rendkívül kellemetlen ellenfél tud lenni.

Az SZKKA legeredményesebb játékosa a hat mérkőzésen 35 gólt szerző Lilija Gorilszka – akit persze nekünk sem kell bemutatni –, míg nálunk a 6/37-es mutatóval büszkélkedő Pál Tamara a házi gólkirály.

Különleges nap lesz, már két és fél hónapja nem játszottunk. Bízom benne, hogy a hosszú kihagyás nem okoz semmilyen problémát, hogy nem fogjuk túlizgulni a meccset. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, nem egyszerű ellenfél a Szombathely. Természetesen mindent megteszünk, hogy kihozzuk magunkból a maximumot, és szeretnénk ponttal, pontokkal távozni Szombathelyről – árulta el vezetőedzőnk, Golovin Vlagyimir.

A szerdai mérkőzésen Andorka Miklós és Hucker Róbert fújja a sípot, hivatalos személyek lesznek: Hegyi Gábor és Fancsali András.

2020. december 30. 16:00 Hungast Szombathelyi KKA–MTK Budapest (K&H liga, 20. forduló); Haladás Sportkomplexum

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!