Atlétika
dr. Nguyen Anasztázia

Kézilabda: Szöllősi-Zácsik Szandra szezonja véget ért

Publikálva: 2021.05.21 Frissítve: 2021.05.22 Kézilabda

Rossz hírt kaptunk játékosunkról, nem játszhat az utolsó három bajnokin.

Női kézilabdacsapatunk válogatott balátlövője, Szöllősi-Zácsik Szandra súlyosnak tűnő vállsérülést szenvedett az utolsó bajnoki mérkőzésünk 14. percében. Bár hosszas ápolást követően Szani visszatért a pályára, szemmel láthatóan nagy fájdalmai voltak.

Az azóta elvégzett vizsgálatok sajnos megerősítették, amitől mindenki tartott: Szöllősi-Zácsik Szandra számára véget ért a szezon.

Pénteken voltam MR-en, amely részleges rotátorköpeny-szakadást mutatott – árulta el Szani. – Két-három hét pihenő, kezelések és persze gyógytorna vár most rám. Némi öröm az ürömben, hogy ha minden a tervek szerint alakul, akkor közel százszázalékos formában kezdhetem majd meg a felkészülést az olimpiára.
Válogatott átlövőnk tehát lemarad a Győr, a bajnokság végkimenetele szempontjából rendkívül fontosnak ígérkező DVSC, illetve a Ferencváros elleni mérkőzésről.

Szerettem volna méltóképpen lezárni ezt a két évet, nagyon sajnálom, hogy így alakult. Gyönyörű volt az elmúlt két szezon, hiszen kétgyermekes anyukaként itt tértem vissza a pályára, nem tudva, mit hoz a jövő. Persze voltak céljaim, szerettem volna segíteni az MTK-nak, de nem gondoltam volna, ilyen szintre vissza tudok kapaszkodni. Nagyon nagy hálával és köszönettel tartozom a klubnak, külön öröm, hogy ilyen jól szerepeltünk csapatként, tavaly és az idén is.  

Szöllősi-Zácsik Szandra az elmúlt másfél szezonban 46 tétmeccsen 234 gólt szerzett az MTK Budapest színeiben, vezére volt a csapatnak.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!