Kézilabda
Koronczai Petra

Szépül a terem (GALÉRIA)

Publikálva: 2020.08.15 Frissítve: 2020.08.15 Vívás – tőr/párbajtőr

Hamarosan birtokba vehetjük a felújított vívócsarnokot.

Jelenleg is zajlik a tőr- és párbajtőrcsarnok felújítása a Lantos Mihály Sporttelepen. Szakosztályvezetőnk, Szényi Péter avatott be minket abba, milyen változások várhatóak, illetve hogy miként haladnak a munkálatok.

Szerencsére minden megújul: az öltözők, a zuhanyzók, illetve új sportpadló is lesz, ami teljes mértékben megfelel a sportági követelményeknek. Rugalmas felszínű lesz a burkolat, ami azért fontos a vívásnál, mert a mozgás sokszor megterheli az izületeket, főleg a térdet, bokát és gerincet – kezdi a szakember. – Maga a vázrendszer megmarad, hiszen a terem elrendezése pompás – Szőcs Bertalan kiválóan álmodta meg annak idején a csarnokot.

Ha elkészül a felújítás, a trénerek is sokkal jobb körülmények között készülhetnek az edzésekre és a versenyekre.

Bízom benne, hogy jól fogjuk magunkat érezni. Július elején kezdték a munkálatokat, és elég szépen haladnak. Ha minden jól megy, november elején birtokba vehetjük a létesítményt.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy addig nem edzenek vívóink, hiszen már jövő héten megkezdik a felkészülést.

Amíg elkészül a termünk, addig a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban folytatjuk a foglalkozásokat, augusztus 17-től. A nagy teremben fogunk készülni, és kapnak öltözőt a vívók és az edzők is. 17 páston tudunk edzeni, így a sportolóinknak lesz alkalma hozzászokni a profi légkörhöz.

Jó hír, hogy a csarnok október végére nemcsak esztétikailag, de energetikailag is szintet lép, megfelel napjaink szigorú elvárásainak.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!