Atlétika
Nemes Rita

Sűrű hétvége elé nézünk

Publikálva: 2018.02.14 Frissítve: 2018.02.14 Röplabda

Kevesebb mint 24 óra leforgása alatt két mérkőzést játszik csapatunk.

Az előttünk álló  hétvégén is két mérkőzés vár csapatunkra: előbb a Gödöllő, majd a Palota az ellenfél. Ezúttal azonban nem a megszokott, péntek-vasárnap ritmusban, hanem kevesebb mint 24 óra alatt kell lejátszani a két meccset.

– Egy átlagos héten a hétfő általában arról szól, hogy a pihenő után rendezzük sorainkat, ismét munkába rázódunk. Ezúttal nem így történt, nem volt idő ilyesmire, a szokásosnál eggyel intenzívebb munka várt a lányokra – kezdte Tóth Gábor, vezetőedző. – Nem lesz könnyű ez a két meccs ilyen szoros egymásutánban, de szerencsére van jó pár olyan játékosunk, akikre – bár eddig talán kevesebb lehetőséget kaptak – bátran számíthatok. Gondolok itt például Horváth Zitára, Lesi Olíviára, vagy épp Szalai Annára.

Péntek este a Penta-Gödöllői RC elleni bajnokit pótoljuk, melyet eredetileg február másodikára volt kiírva, ám a Török Ignác Gimnázium tornatermének beázása miatt nem lehetett lejátszani.

Nagybetűs rangadóra számítok, gyakorlatilag ugyanúgy áll a két csapat, csak a jobb szettarányunknak köszönhetően előzzük meg a Gödöllőt – tekintett előre vezetőedzőnk. – Nem lesz könnyű meccs, de csak a győzelem lehet a cél. Nem mondom, hogy itt eldől minden, de az biztos, hogy a pénteki eredmény döntően befolyásolja majd a középszakasz végeredményét.

Szombat délután már a Palota RSC látogat a Városmajorba. A XV. kerületieket jól ismerhetjük, a most futó szezonban már háromszor is találkoztunk velük.

– A Palota nagyon szoros meccset játszott a Budaörssel, Glózik János változtatott a csapat szerkezetén. A fiataljaink, akik lehetőséget kapnak szombaton, nehéz ellenfélre számíthatnak, jó erőfelmérő lehet ez a mérkőzés számukra.

A pénteki találkozón Bátkai-Katona Ágnes és Varjasi Melinda, míg a szombatin Vigh Andrea és Gyulai Géza fújja a sípot.

2018. február 16. 19:00 Penta-Gödöllői RC – MTK Budapest; Török Ignác Gimnázium
2018. február 17. 17:00 MTK Budapest – Palota RSC; MTK Budapest Röplabdacsarnok

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!