Rövidpályás gyorskorcsolya
Bácskai Sára Luca

Hírek

Rövidpályás gyorskorcsolya 2022.04.19 Short track: „Minden ilyen lehetőség közelebb visz a céljaimhoz” – Bontovics Balázs

Short track: „Minden ilyen lehetőség közelebb visz a céljaimhoz” – Bontovics Balázs A 19 éves Bontovics Balázs - a Brüll Alfréd Akadémia tagja - első felnőtt világversenyén vehetett részt, és rögtön az 5000 méteres váltó döntőjében léphetett jégre a montreali világbajnokságon. A magyar válogatott negyedik helyen zárt a fináléban, Balázs pedig elmesélte, milyen tapasztalatokkal gazdagodott Kanadában.

Rövidpályás gyorskorcsolya 2022.04.16 Short track: „Kisebb sokkot kaptam” – Schönborn Melinda

Short track: „Kisebb sokkot kaptam” – Schönborn Melinda Fiatal gyorskorcsolyázónk, Schönborn Melinda rendkívül sűrű heteken van túl, hiszen előbb Vuokattiban az EYOF-on szerzett ezüstérmet, majd bemutatkozhatott a felnőtt mezőnyben a montreali világbajnokságon, ahol a hatodik helyen zárt a női váltóval. Melinda mesélt tapasztalatairól.

Rövidpályás gyorskorcsolya 2022.04.10 Short track: világbajnoki negyedik a Bontovics Balázzsal felálló váltó

Short track: világbajnoki negyedik a Bontovics Balázzsal felálló váltó A jócskán megfiatalított férfi staféta negyedik helyen ért célba a montreali világbajnoki döntőben.

Rövidpályás gyorskorcsolya 2022.04.10 Short track: világbajnoki hatodik a női staféta

Short track: világbajnoki hatodik a női staféta A Schönborn Melindával felálló 3000 méteres női váltó hatodik lett a montreali világbajnokságon.

Rövidpályás gyorskorcsolya 2022.04.09 Short track: remekül sikerült az EYOF

Short track: remekül sikerült az EYOF A magyar csapat sikeres EYOF-ot zárt, amihez rövidpályás gyorskorcsolyázóink is nagyban hozzájárultak, hiszen Schönborn Melinda ezüstérmet szerzett, míg Czank-Varga Benjámin pontszerző helyen zárt. A magyar csapat edzője, Szabó Krisztián értékelte a Vuokattiban történteket.

Rövidpályás gyorskorcsolya 2022.04.02 Short track: Schönborn Melinda elutazott a világbajnokságra

Short track: Schönborn Melinda elutazott a világbajnokságra A montreali rövidpályás gyorskorcsolya-világbajnokságra szombaton indult el a tízfős magyar csapat, melybe Schönborn Melinda is bekerült.

Rövidpályás gyorskorcsolya 2022.03.30 Short track: erre vágynak rövidpályás gyorskorcsolyázóink (VIDEÓ)

Short track: erre vágynak rövidpályás gyorskorcsolyázóink (VIDEÓ) Az MTK Tube „Kedvenceink kedvencei” sorozatában sportolóink elmondják, hogy mi életük legnagyobb vágya. Aki válaszol: Bontovics Balázs, Szigeti Ádám, Heidum Bernadett, Kiss-Gebora Flóra és Kun Bence Benedek.

Rövidpályás gyorskorcsolya 2022.03.27 Short track: Bontovics Balázs is utazhat a világbajnokságra (VIDEÓ)

Short track: Bontovics Balázs is utazhat a világbajnokságra (VIDEÓ) A megfiatalított keretben klubunk tehetséges gyorskorcsolyázója is lehetőséget kap.

Rövidpályás gyorskorcsolya 2022.03.26 Short track: kedvenc ország (VIDEÓ)

Short track: kedvenc ország (VIDEÓ) Az MTK Tube „Kedvenceink kedvencei” sorozatának következő epizódjában rövidpályás gyorskorcsolyázóink mondják el, melyik országot szeretik legjobban. Aki válaszol: Bontovics Balázs, Szigeti Ádám, Heidum Bernadett, Kiss-Gebora Flóra és Kun Bence Benedek.

Rövidpályás gyorskorcsolya 2022.03.25 Short track: a „B” döntők napja volt

Short track: a „B” döntők napja volt 1000 méteren Schönborn Melinda és Czank-Varga Benjámin is a kisdöntőig menetelt.

123456 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!