Kézilabda
Kobela Tamara

Short track: nagyszerűen sikerült a junior országos bajnokság

Publikálva: 2023.02.12 Frissítve: 2023.02.12 Rövidpályás gyorskorcsolya

Hárman is diadalmaskodtak összetettben a hétvégi korosztályos országos bajnokságon.

Péntektől szombatig a budapesti Gyakorló Jégcsarnok adott otthont a junior rövidpályás gyorskorcsolya országos bajnokságnak. A legfiatalabbak mezőnyében Belinszky Dániel bronzérmet szerzett az összetett pontversenyben három harmadik és egy negyedik helyének köszönhetően.

A junior „E” korcsoportban Balázs-Pavlokin Barnabás tizedik helyen végzett összesítésben. Egy korosztállyal feljebb a lányoknál Kiss-Gebora Flóra ezüstérmet nyert összetettben, míg Dunay Gerda a nyolcadik lett. A fiúknál Kun Bence Benedek megnyerte a pontversenyt, klubtársa, Kiss-Gebora Bence a hetedik, Corvin-Szabó Máté a kilencedik helyen zárt.

A junior „C” mezőnyben Tóth Liza Emma hatodik, Haszonits Hanna hetedik, Grohoczky Bettina tizedik lett, a fiúknál Pistai Botond a hetedik, Hemző Botond a 11., Győry Péter a 14. legtöbb pontot szerezte.

A junior „B” korosztályban Szigeti Dóra és Czank-Varga Benjámin is nagyszerű hétvégét zárt: mindketten négyből három számot megnyerve diadalmaskodtak összetettben, míg Dunay Máté a hetedik lett.

A junior „A” korcsoportban Schönborn Melinda és Sipos Dominik Tamás is a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

A váltókban a „C-D” korcsoportos lányok bronz-, a fiúk ezüstérmet szereztek, míg a vegyes váltó szintén ezüstéremnek örülhetett.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!