Atlétika
Jankovics Dániel

Röplabda: „Minden évben nagyon sok fejlődtem itt” ‒ Gellér Tímea

Publikálva: 2023.09.15 Frissítve: 2023.09.15 Röplabda

Az új igazolások mellett a saját nevelésű játékosainkra is nagyobb feladatok várnak.

Az előző szezonban olykor már az Extraliga meccseken is a csapattal tartó Gellér Tímeára ebben az idényben új feladatok várnak. Timi saját nevelésű játékosunk, aki évről évre szépen fejlődött klubunknál, és most már az NBI-ben bizonyíthat. 

‒ A klubnál kezdtem el röplabdázni, és eddig minden évben nagyon sokat tudtam itt fejlődni, illetve az itteni közösséget és a csapatszellemet nagyon szeretem. Még nem volt alkalmam NB l-ben játszani, de ennek ellenére is bízom abban, hogy a sok tehetséges csapat közül kiemelkedően fogunk teljesíteni. Nagyon kedves és jó fej lányokat ismerhettem meg, és hamar szuper csapattá sikerült kovácsolódnunk. Alig várom, hogy együtt játszhassak velük ebben a szezonban.

Timi céljai között továbbra is a fejlődés szerepel, illetve, hogy a legjobb formájával segítse a csapatot a lehető legjobb helyezés elérésben.

‒ Az egyéni célom mindenképpen az, hogy minél többet tudjak fejlődni és hogy a legjobbat tudjam kihozni magamból ebben a szezonban is. A felkészülés kezdete óta azon vagyunk, hogy egyénileg, illetve csapatként is a legjobb formánkat tudjuk hozni a bajnokságban. A célunk, hogy minél jobban tudjunk teljesíteni a szezon folyamán.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!