Atlétika
Moravcsik Angéla

Röplabda: „A cél, hogy kihozzuk magunkból a maximumot” ‒ Csóri Flóra

Publikálva: 2023.09.08 Frissítve: 2023.09.08 Röplabda

Négyes ütő pozícióra érkező játékosunkkal beszélgettünk.

Új játékosainkat bemutató sorozatunk második szereplője Csóri Flóra. Röplabdázónk egészen fiatalon, kilenc évesen szeretett bele a sportágba.

‒ A Vasasban kezdtem el röplabdázni, ezután pedig több egyesületben is megfordultam. Az utánpótláséveim során az MTK Budapest gárdájában is játszottam, így külön öröm számomra, hogy visszatérhetek.

Edzőnk, Bene Róbert nem ismeretlen Flóra számára, ugyanis korábban dolgoztak már együtt.

‒ Éveken keresztül tagja voltam az utánpótláskorú válogatottaknak, ahol volt szerencsém együtt dolgozni Bene Robival, így amikor nyáron megkeresett, szinte gondolkodás nélkül igent mondtam, még annak ellenére is, hogy az előző szezonban már nem röplabdáztam aktívan.

A beilleszkedés is hamar ment, és szeretné, hogy mindenki a maximumot hozza ki magából.

‒ Az alapozás augusztusban nagyon jól telt, hamar sikerült felvennem a fonalat, és ugyan különböző csapatoktól érkeztünk, de már kezdünk összeszokni a lányokkal. A személyes célom, hogy négyes ütőként minél stabilabb és magabiztosabb játékkal segítsem a csapatot, amiért mindent meg fogok tenni. Csapat szinten a lehető legjobb helyezésben bízom, igyekszünk kihozni magunkból a maximumot minden meccsen.       

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!