Atlétika
Vári Péter

Röplabda: zajlanak a középszakasz fordulói az utánpótlásnál

Publikálva: 2023.03.27 Frissítve: 2023.03.27 Röplabda

Az U20 mellett az U15-ös és U12-es csapataink is pályára léptek hétvégén.

Szombaton két U15-ös együttesünk mérette meg magát. A másodosztály keleti csoportjában szereplő csapatunk hazai pályán két mérkőzést játszott. Benkóné Kőrös Mária alakulata mind a két mérkőzését 3-0-ra nyerte, először a Budaörs, majd a Miskolc ellen érték el a sikert.

Csapat: Temesvári Hanna, Kelemen Lotti, Tisza Fruzsina, Ajtony Szofi, Kecskés Kinga, Fáczán Nina, Kurucz Anna, Hegyi Hédi, Lokodi Sára, Kiss Luca, Páhi-Gasparovics Róza

Edző: Benkóné Kőrös Mária

A harmadosztály nyugati A csoportjában harcoló U15-ösök Tüske Bence vezetésével a Gyenesdiás és a Győr csapatával mérték össze magukat. A játéknap számukra is kiválóan végződött, hiszen a Gyenesdiást 3:1-re, míg a győrieket 3:0-ra győzték le.

Vasárnap a legnagyobbak Tímár Edit irányításával Budaörsre utaztak, ahol a hazai és a Vasas SC U20-as egylete ellen játszottak mérkőzést. A házigazdák elleni mérkőzésnek az volt a tétje, hogy megőrizzük a tabellán elfoglalt pozíciónkat, sajnos ez nem sikerült, ugyanis nagyon alacsony színvonalú, rengeteg egyéni és taktikai hibával tarkított mérkőzést játszottunk. A találkozó szettjeinek végén nem tudtunk nagyobb hőfokra kapcsolni, és ez a mérkőzés elvesztéséhez vezetett. A Vasas elleni mérkőzést viszont már 3-0-s sikerrel abszolválták a mieink.

Tímár Edit így értékelte a vasárnapi két összecsapást: ‒ A Budaörs elleni párharcon hiányzott az akarat, tűz, és a megfelelő hozzáállás, enélkül semmilyen sportban nem lehet sikeresnek lenni. A Vasas elleni második mérkőzésen feljavult a nyitás és nyitásfogadásunk, kevesebb volt a pontatlanság a játékunkban, hoztuk a kötelező győzelmet. Fontos mérkőzések vannak még előttünk, van lehetőség a javításra, dolgozunk tovább.

Az U12-es csapatok hétvégén a Vasas otthonában mérették meg magukat, illetve Szombathelyre utaztak. Szoros mérkőzések voltak, és nem sokkal, de sajnos mind a négy meccsen mi maradtunk alul. A hétvégi eredmények a következőképp alakultak. 

MTK fehér‒BRSE 0:3

MTK fehér‒Nyíregyháza 1:2

MTK kék‒SZOSI 1:2

MTK kék‒UTE 1:2

MTK kék kerete: Aszódi Lilla, Berényi Lilla, Bernáth Odett, Soóky Panna, Szelei-Kis Ajsa

Edző: Ko Henrietta

MTK fehér kerete: Bónis Ilona, Rosdy Júlia, Sándor Zorka, Szatmári Abigél, Tompa Eszter, Tóth Lili

Edző: Horváth Réka

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!