Atlétika
Szabó Beatrix

Röplabda: újult erővel készen állunk a következő összecsapásra

Publikálva: 2024.02.02 Frissítve: 2024.02.01 Röplabda

Jót tett csapatunknak az előző hét. Mérkőzés hiányában játékosaink rákészülhettek az újabb megméretésre.

A mieink az előző héten nem játszottak mérkőzést, szombaton viszont hazai pályán fogadják a BDSE-Emericus csapatát. A budaörsi gárda múlt hétvégén a BVSC-Zugló otthonában szenvedett 3-0-s vereséget, ám így is előttünk áll a tabellán.

Szombati ellenfelünk a bajnokságban eddig tizenöt pontot gyűjtött, ami jelenleg a hetedik helyre elég nekik. Kék-fehér lányaink kisebb hullámvölgyben vannak jelenleg, és nagyon nagy szükségük lenne a győzelemhre ahhoz, hogy kilábaljanak ebből a rossz szériából. Bene Róberték kellően kihasználták az előző hetet, amikor nem játszottunk mérkőzést.

‒ Az előző héten a sérülésmentes játékosokkal eggyel keményebb felkészülést csináltunk, a sérültjeinket pedig tehermentesítettük. A hétvégi két szabadnapot teljes relaxációval töltöttük, így mindenki kellően kipihenhette magát erre a hétre. Sérültjeink még mindig akadnak, de vannak, akik már jobb állapotban várhatják a mérkőzést a kis pihenőnek köszönhetően. Lendületes, bátor és taktikailag fegyelmezett játékot várok a játékosaimtól. Eredmény jóslásba nem szeretnék belemenni, de természetesen mi házon belül mindig tudjuk a célunkat!

Női NBI alapszakasz, 13. forduló

2024. február 03. 18:30, Budapest, Szent Gellért Sportcsarnok

MTK Budapest‒BDSE-Emericus

Játékvezetők: Mezőffy Zs., Szél M.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!