Kézilabda
Kekezovity Anna

Röplabda: továbbra is gödörben, itt az újabb esély, hogy ez megváltozzon, ami erős csapatmunkával lehetséges

Publikálva: 2024.02.09 Frissítve: 2024.02.09 Röplabda

A szegedi győzelem nagyon lendítene a helyzetünkön.

Továbbra is hullámvölgyben vannak a mieink, és ebből a múlt héten sem sikerült kilábalni. Előző hétvégén ugyanis hazai pályán, a BDSE-Emericus-tól szenvedtünk 3-1-es vereséget. Szombaton újabb esélyt kapunk arra, hogy megtörjön a rossz széria, ami a Szeged elleni győzelemmel valósulhatna meg.

Február 10-én idegenben lépünk pályára, a Vidux-Szegedi RSE otthonában. Velük november 12-én már összemértük magunkat. Az odavágós párharcon nagy csata folyt a pontokért, a meccs végül a mi 3-1-es győzelmünkkel zárult. Ezúttal sem számíthatunk könnyű találkozóra, ráadásul a tabellán elfoglalt pozíciók is ezt vetítik előre, hiszen mindössze egy pont választja el egymástól a feleket. A szegediek egyébként szintén vereséget szenvedtek az előző fordulóban, a Gödöllő csapatától kaptak ki három szettben.

Bene Róbert: ‒ Folyamatosan gödörben vagyunk, és a helyzetünkön nem segítenek a sorozatos sérüléseink sem. A Szeged elleni győzelemhez nagyon erős csapatmunka szükséges, mindenkinek jót tenne, ha megszakadna rossz sorozatunk.

Női NBI alapszakasz, 14. forduló

2024. február 10. 18:00, Szeged, József Attila Általános Iskola

Vidux-Szegedi RSE‒MTK Budapest

Játékvezetők: Takács Á., Ladányi B.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!