Taekwondo
Salim Sharif

Röplabda: Tarr Hajnalka a csapat hasznos tagjává szeretne válni

Publikálva: 2022.08.22 Frissítve: 2022.08.22 Röplabda

Az előző szezonban két bajnoki aranyérmet ‒ U21-ben és U19-ben ‒ szerzett játékosunk az idei nyártól már a felnőtt kerettel készülhet. Fiatal röplabdázónkkal az elkezdett munkáról és a jövőjéről, terveiről beszélgettünk.

‒ Mennyire lesz újdonság számodra, hogy a felnőtt együttessel készülhetsz? 

‒ Nagyon örültem a megkeresésnek, és persze annak is, hogy a szakmai stáb bizalmat szavaz nekem. Valójában már tavaly is edzettem a felnőttekkel ‒ mivel sajnos gyakran akadt egy-egy sérült játékos, akinek a helyére be kellett állnom , ebből következően számomra már nem ismeretlen a terep. A jelenlegi szituáció természetesen abból a szempontból mégis más, hogy mostantól kezdve nem csak egy-egy meghatározott periódusra csatlakozom a csapathoz.

‒ Hogyan indult a közös munka a felnőtt csapattal?

‒ A nyári szünetet követően a csapat minden tagjának vissza kellett rázódnia az intenzív munkába, szóval ebben máris igyekeztünk motiválni egymást, de az sem hagyható figyelmen kívül, hogy több új játékos is most érkezett hozzánk, szóval egyelőre ismerkedési fázisban vagyunk.

‒ Milyen célokat tűztél ki magad elé?

‒ A jövőt tekintve elég sok célom van. A legfontosabbak közé tartozik az, hogy a csapat hasznos tagjává tudjak válni, emellett technikailag és mentálisan is szeretnék fejlődni.

‒  Hogyan tud motiválni a tavalyi évben elért bajnoki aranyérem?

‒ Ezek a sikerek kitűnő alapot szolgáltatnak nekem arra, hogy még jobban akarjak teljesíteni, mert bebizonyosodott, hogy szorgalommal és elegendő akaraterővel a kitűzött célok elérésére igenis van esély.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!