Atlétika
Nemes Rita

Röplabda: ötödik lett Magyar Liza U15-ös alakulata

Publikálva: 2023.05.29 Frissítve: 2023.05.29 Röplabda

A helyosztó hétvégén minden meccsen győzelmet aratott csapatunk.

Magyar Liza U15-ös tanítványai a harmadosztályú megméretések végéhez érkeztek, ahol az 5-9. közötti helyosztókon vettek részt hazai pályán. Az első mérkőzést a Győr ellen 3:1-re abszolváltuk, majd a Székesfehérvár alakulata ellen 3:0-s sikert értünk el.

MTK Budapest fehér‒Győri DRC sárga 3:1 (9, -21, 13, 16)

MTK Budapest fehér‒ÉDRA-MÁV Előre Akadémia 3:0 (20, 19, 23)

Csapat tagjai: Lozovszky Eszter, Hamikus Virág, Barna Luca, Muszkás Lili, Buzder-Lantos Nóra, Gémesi Norma, Kamber Teodora, Szrebro Zoé, Szálka Dorottya, Csizmadia Petra, Verebély Lilla, Németh-Bedike Zoé, Nagy Alexandra Nina.

A lányok edzője, így értékelte a szezonban elért helyezést.

Nagyon büszke vagyok a lányokra. Az ÉDRA nagy ellenfél volt a bajnokságban, mindig nagyon szoros mérkőzéseket játszottunk ellenük, látszott, hogy ők is nagyon sokat fejlődtek, mert szép játékot mutattak végig. Úgy érzem a gárdánk még sosem játszott ennyire csapatként. Megmutatták mit fejlődtek, és le a kalappal előttük, igazi csapatszellem volt a pályán és a pályán kívül is. Emellett emberileg is nagyon büszke vagyok rájuk, ahogy a szezon során sok játékost befogadtak és kezeltek. Úgy érzem jövőre csak előre tovább, és szebb eredmények jönnek!

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!