Kézilabda
Kekezovity Anna

Röplabda: ötödik helyen zárt Horváth Réka U12-es csapata

Publikálva: 2023.06.06 Frissítve: 2023.06.06 Röplabda

A csoportmeccseken nem sikerült nyerni, de a helyosztón legyőztük a Vasast.

Horváth Réka, a hétvégén Ko Henrietta serdülőcsapatának is besegített, ezen kívül pedig sajátjaival az UTE csarnokban játszották le a bajnokság fináléját. A csoportmeccseket a SZOSI és a házigazdák ellen vívták a fiatalok, és mindkét meccsen 2:0-s vereséget szenvedtünk.

Ezután a csoportban elért harmadik helyezés után a másik csoport másodikjával kerültünk össze, akik a nyíregyháziak voltak, és szintén 2:0-ra maradtunk alul. Az ötödik helyért folytathattuk tovább a küzdelmeket, ahol a Vasas A gárdája ellen 2:1-re nyertünk, így megszereztük az ötödik pozíciót a végelszámolásban.

Az MTK fehér csapat tagjai: Bendik Jázmin, Bónis Ilona, Rosdy Júlia, Sándor Zorka, Szatmári Abigél, Tompa Eszter, Tóth Lili, Török Flóra.

Edző: Horváth Réka 

Az edzőnő a következőképp értékelte a szombaton játszott meccseket: ‒ A csoportmérkőzéseket sajnos elveszítettük, a lányok mind a két meccsen meg voltak szeppenve, és olyan alaphibákat vétettünk, ami erősebb ellenfél ellen nem fér bele. Ráadásul mind a két ellenfelünknek előnyére vált, hogy egy-két évvel idősebbek és jóval magasabbak voltak a lányok, akik már U13-ban is játszanak. Ezután a Nyíregyháza csapatával folytattuk a meccsek sorozatát, akik ellen már egészen jól ment a játék a lányoknak, de sajnos ez sem volt elég a győzelemhez. Végül a Vasas „A” csapata ellen játszottunk az ötödik helyért, és bravúros első szett után végül 2:1-re megnyertük a mérkőzést is, ezzel az ötödik helyen zártunk.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!