Atlétika
Nemes Rita

Röplabda: nem találnak legyőzőre kisiskolásaink

Publikálva: 2023.04.24 Frissítve: 2023.04.24 Röplabda

A legapróbbak mellett az U13-as és U17-es csapatunk is pályára lépett.

Ko Henrietta serdülői – az első osztályban – a Vasas otthonában léptek pályára. A házigazdákkal szoros mérkőzést játszottak, de sajnos az ellenfél jobban összpontosított a szettek végén, így 3:0-ra megnyerte a mérkőzést. Másik ellenfelünk a Dunakanyar csapata volt, ellenük 3:1-es győzelemmel hagytuk el a pályát. A hétvégén Dajka Dorka és Mahler Anna kimagasló teljesítményt nyújtott.

Az U17-esek a másodosztály nyugati csoportjának középszakaszában Lovasberénybe látogattak. Tüske Bencéék sajnos mindkét találkozón vereséget szenvedtek.

MTK Budapest "Fehér"‒SZBRA Kék 1:3
MTK Budapest "Fehér"‒ÉDRA-MÁV ELŐRE Akadémia A 1:3

Résztvevők névsora: Urai Zsófia, Rácz Dorka, Biró Eszter, Sass Léna, Lokodi Sára, Varga Villő, Som Csenge, Hadnagy Emese, Sumits Lili, Tálos Emma.

Edző: Tüske Bence

A nagyobbak mellett Sóvari Zsombor kisiskolás tanítványai is pályára léptek a hétvégén. Iskolaprogramunk röplabdás lányai ismét jó hangulatban mutathatták meg, hogy nem találnak legyőzőre a Vollé! - Röpsuli tornáin.

Az U13-as csapataink Benkóné Kőrös Mária vezetésével Kecskeméten jártak, míg Magyar Liza alakulata Sashalomra utazott. Az első osztályban szereplők eredményei a következőképp alakultak:

KESI A‒MTK kék 3:0 (-23, -14, -9)
KASI sárga‒MTK kék 0:3 (23, 11, 23)

Csapat: Kapolyi Hanna, Kovács Gabriella, Barcsa Boglárka, Mihály Zille, Szűcs Kincső, Zánkai-Laki Flóra, Szikla Róza, Kindornai Viktória, Sipos Milla, Major Blanka, Gétay Georgina, Bocskov Szonja, Babits Lola.

Edző: Benkóné Kőrös Mária

A sashalmi fordulón résztvevő gárda mindkét találkozót elveszítette.

MTK Budapest‒KSE U13 1:2 (-12, 21, -19)
MTK Budapest‒BDSE 1:2 (-13, -9, 18)

A csapat tagjai: Jackson Alíz, Jancsó Borbála, Ágoston Hanna, Cseh Vilma, Teremy Zsófia, Kovács Natasa, Szabó Orsolya, Bajai Boróka, Kalmár Evelin.

A legjobb játékosnak Bajai Borókát választották meg.

Magyar Liza: ‒ Az első mérkőzésen a lányok nagyon-nagyon szép játékot mutattak, szinte még nem is láttam ennyire koncentráltan játszani őket. Egytől-egyig mindenki meg van dicsérvesmiley! Sajnos a második meccsen már nem sikerült ezt a teljesítményt hozni. Ebből is látszik, mennyire számít, hogy fejben mennyire figyelünk oda.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!