Taekwondo
Salim Omar

Röplabda: mindkét U15-ös csapatunk pályára lépett

Publikálva: 2022.10.31 Frissítve: 2022.10.31 Röplabda

Benkóné Kőrös Mária alakulata Gödöllőn, Magyar Liza gárdája pedig hazai környezetben meccselt.

MTK kék együttesünk Gödöllőn két párharcon vett részt. Az első összecsapáson a hazaiakkal, a másodikon pedig az UTE röplabdázóival mérték össze magukat. Az I. osztályban bizonyító csapatunk a következő eredményekkel zárta a napot:

Gödöllő RC‒MTK kék 3:0 (14,10,12)

MTK kék‒UTE lila 0:3 (18,10,19)

A csapat tagjai: Egressy Róza, Lokodi Sára, Tisza Fruzsina, Kecskés Kinga, Tóth Kinga, Kurucz Anna, Csuta Leila, Liszka Alma, Kelemen Lotti, Fáczán Nina, Hegyi Hédi, Feng Zitong, Páhi-Gasparovics Róza.

Edző: Benkóné Kőrös Mária

A II. osztályban játszó U15-ös csapatunk MTK fehér néven szerepel, hazai pályán két mérkőzésen szálltak harcba ellenfeleikkel. A KSE U15 kék és a Balatonfüred ellen küzdhettek meg, a következő eredmények születtek:

MTK fehér‒KSE U15 kék 0:3 (10, 17, 19)

SZBRA‒MTK fehér 3:0 (13, 12, 12)

 A lányok vezetőedzője, Magyar Liza a következőképp értékelte a két találkozójukat:

‒ Sajnos nagyon nem vagyok elégedett a csapat teljesítményével. Sokat dolgoztunk az elmúlt három hétben, és nem láttam vissza ezt a munkát a pályán. Nagyon félve álltak a gyerekek a pályára. Meg-meg villant egy-két szép labdamenet és mozdulat, de dolgozunk tovább még több energiával!

Csapattagok: Lozovszky Ester Elizabeth, Nagy Liza Kata, Barna Luca, Buzder-Lantos Nóra, Kozma Anna Róza, Szrebro Zoé Júlia, Gémesi Norma, Muszkás Lili, Szálka Dorottya, Csizmadia Petra Júlia, Németh-Bedike Zoé, Rácz Dorka, Nagy Alexandra Nina.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!